Beni bilen bilir iki oğlan var bende büyük oğlum ocakta 3 yaşında olacak aam beni bu aralar çok fazla zorluyor herşeye ama herşeye ağlıyor su istiyor katarken hadi diye ağlıyor oyuncaklarıyla bana vuruyor izin vermedim diye saatlerce ağlıyor artık dişlerimi sıka sıka çenem ağrıyor kendime vurmaya başladım deli gibi en çokta babası varken sapıtıyor adam wc ye gitsin çık diye ağlıyor yatsın uyuma diye ama bağırarak ağlıyor kendini sıkıyor çok fazla yıpratıyor eşimi de benide hayattan illallah ettiriyor napicam bu çocukla parka gidiyoruz ordada oynamaz doğru düzgün diğer çocuklara bağırıyor kontrol etmeye çalışıyor onları da kafayı yicem artık napicam ben bu çocukla
Piskolaga götürdüm bı ara ama Dr hiç ilgilenmedi anlatim bazı şeyleri otizm deyil dedi gönderdi yanından başka hiç bişey de demedi artık o yönden bu şüphem yok normale döndü ama buseferde bu huyları çıktı
Benim oğlum da özellikle eşime aynısını yapıyor esimde artık kızmaya başladı.Sirf çocuğa kızmasın diye esim antidepresan kullanmaya başladı düşün artık.
3 buçuk yaş bizde çok ağır şartlarda vaktimizi geciriyriuz baba önceden vurmazdi vurmaya başladı oğlum yapma böyle olmaz daha beterini yapıyor güzellikle söylüyorum yine yapıyor gece yatağa girene kadar nasıl bir savaş içerisindeyim bilmiyorum koşuşturmaktan topuklarim ağrıyor yatağa girince günde 2 3 saat dışarıda sırf oynasın aktiflessin diye enerjisini atsın diye oturuyorum yorumluyor durmuyor eşimle aramız iyice açılmaya başladı çok zorlanıyoruz Allah'ım esirgesin hiç durmuyor dili çok ağır kelime kullanir ama çok ağırdan alıyor konuşmayı çok zeki ama bunu farklı şeylerde harcıyor bende çok yoruldum hiç aktivitem yok eşimle özel hayatimiz yok bende baya dolmuşum
1,487,006 soru
24,309,434 cevap
344,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın