Kızlar kahvaltıda bugün ev hakkında konuşuyorduk Tv'de jakuzi gördüm bizde yaptırsak aslında dedim hani öylesine konuşuyorum eşimde yeni tasinacagimiz evde var dedi .öyle bir dusuncemiz var ama güzel bizimkine denk ev bulursak belki takas filan yaparız diye konuşmustuk önceden ama hani şu sıralar deil .bende öyle diyince hangi ev dedim var mı buldunu dedim o da yok ama müteahhitlerle görüşüyorum dedi bende burdan gitmem dedim bu muhitten dedim annemler annneanemler burda dedim oda senin ailenle uğraşamam dedi bende o nasıl laf bana hep faydaları var onlardan ayrılmam dedim . Oda uğraşmak derken yani annenler kiracı annneanenler yaşlı yarinlari belli deil dedi .benim de çok ağrıma gitti bir insan nasıl bunu dile getirir anneanneleer yaşlı yarinlari belli deil yani ölürler onlar belki onlara göre mi oturcaksin gibisinden bende ağlamaya başladım çok ağrıma gitti zaten anneeannem rahatsız kurban oldigum korkuyorum birşey olur diye .bende alındım ağlayınca beni yanlış anladin ben ölürler yada ölsünler demedim hani yaşlılar yarınları belli deil dedim diyo .yani onu bende biliyorum ama insan taşınma konusunda eşiyle konuşuyor eşine bunu der mi yani bu düşünülecek şey mi ya Allah aşkınıza söyleyin ben mi abartiyorum böyle birşey denir mi ya buna bakılarak taşınıp tasinilma düşünülür mu ya .(Kızlar esim evet haklı annemler kiracı filan o konuda haklı tasinmamiz keyfi bir taşınma ihtiycamjz yok bende fikrimi belirtiyorum tabiki istediğim yeri benim size sorum yabi anneannemler hakkında dediği kırıcı deilmi ben mi abartiyorum)
1,488,076 soru
24,324,737 cevap
345,438 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın