0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,743 puan) tarafından
Kızlar ben küçükken hep büyük akraba erkekler kız çocuklarını m.m.lerini yerim diye afedersiniz severlerdi çoğu anne ses çıkarmadı hatırlıyorum nefret ederdim hatta bi kere öz dayım kız kardeşime öyle sevdi çocuk daha gelişmemiş dümdüz ama dokunarak sevmek istedi o kadar kızdım ki bidaha sakın yapma diye annemlerde bilmiyorum kardeşi alınır diye mi düşünüyorlar ama nr olursa olsun kim kğserse küssün şuan aklıma geldikçe kanım donuyor benim şimdi bi kızım var o kadar korkuyorum ki ben olmadığım bi yerde bişey yaşarsa diye 

14 Cevaplar

+1 oy
(23,207 puan) tarafından
Geçmişi düşünmenin kimseye bir faydası yok dediğim yanlış anlaşılabilir ama eski insanların hepsi sapıklığından öyle değiller bir yanlışla büyümüşler ve yanlışı sürdürmüştür

İçlerinden bazıları da bu ortamın avantajı ile sapık olarak yetişmiş tabi. söz çok abes kesinlikle buna benzer bütün uygulamalara da sapık mısın diye tepki verip engellemek lazım. Çok zor bir çağda çok zor bir ortamda çocuk büyütüyoruz isimiz gerçekten zor maalesef ailem dışında kimseye güvenipte çocuk emanet etmem zaten 
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından

O zihniyetede buna müsaade eden sözde ailelerinde taaa
(1,743 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
tarafından
Çüşşşş yani çüşşş 
(1,743 puan) tarafından
Aynen öyle canım hemde nasıl
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Yok ebesininn nikahiii tövbe yaaaa memelerinii yerim ne demek ya insanın kocası karısına söylemez böyle laf kaldı ki ufacık çocuklara bacım kusura bakma ama ailen baya sapikmiss yani ne münasebet bu lafı benim kızıma söyleyecek biri cinayet işlerim 
(1,743 puan) tarafından
Canım bende şuan aklıma geldikçe deliriyorum ve asla kimseye güvenemiyorum
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Evet bizde oyleydi bi ara kimdi büyüklerden biri beni öyle sevmek istedi fakat ozaman dayım çok kızdı o eskidendi zaman değişti artık dedi odur budur bizim ailede ne kız çocukları ne erkek çocukları o şekilde sevilmez
(1,743 puan) tarafından
Yaaa ne güzel canım dayın bilinçli demekki
(1,334 puan) tarafından
Çok şükür evet
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Oyro sevyemi ilk defa duydum kız yerin seni filan derlerse memelerini ne ya çok ayıp asla.yaptirma çocuğuna da kim olursa olsun 
(1,743 puan) tarafından
Yaptırır mıyım kız hiç ama biz küçükken yaşadık maalesef annemlerde neden bilmiyorum ses etmiyordu normal mi geliyordu yoksa alınır diye mi anlam veremiyorum
0 oy
(163,325 puan) tarafından
iste onlar pedofili
0 oy
(2,774 puan) tarafından
Millet diyor ki şimdi ortamlar çok kötü. Eskiden de berbatmis ama işte tepki görme durumu olmadığından normal saniliyormus. İnsanın kanı donuyor resmen. Üstte bir arkadaşın dediği gibi bu normal olunca sapıklar da kendilerine güzel ortam bulmuş oluyor. 
(1,743 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Bizdede oyleydi amcam oyle severdi erkek kuzenlerim yaninda utancimdan yerin dibine girerdim me bilim art niyet qramazdık umarim onlarda art niyetle yapmamislardir şukur simdi pek demiyolar
0 oy
tarafından
Ümügünü sıkarım valla oyle dıyecek olanın höst brüüüüüüstt yani devenin nalı bu nedır arkadas nasıl bır sapkınlık cocuguma dense otur da *** ye edepsiz derım heralde o nasıl bır sevme seklı lan 
(1,743 puan) tarafından
Aynen canım ama kimse ses çıkarmıyor
tarafından
Agızları acılınca ahlaktan bahsederler iste
0 oy
(800 puan) tarafından
Sevme sekli cidden sıkıntılı ben hiç görmedim akrabalarımda böyle birsey herseyin bir adabi var. Korkularinda çok haklisin Rabbim korusun evlatlarimizi kotu niyetli insanlrdan
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bnm bı arladsimin dedesi de memeleini tutar severmiş ilk defa duydum pedofililik resmen
(1,743 puan) tarafından
Bnecde canım ama sanki normal karşılıyor bazı kesim
0 oy
(3,261 puan) tarafından
Benim bi enistem vardi halamin kocasi kucagina oturtur ellerdi heryerimizi. Babamlarda ses etmezdi büyüdük kaçardık ondan. En son 14 yasindaydim gel otur dizime dedi. Yok artik daha neler dedim. Evlenince hepsiyle bağımı kopardim.
(1,743 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın canım ses etmemek hele aklım almıyor gerçekten
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Erkek çocuk larinada  bü.llüğünü yerim diyorlar ay ağizlarina sokacan tuvalet terligini al ye diyecen

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 444 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yildiz0101 (19 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 531 göst.
+2 oy
2 cevap 93 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde SL (1,258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,255 soru

24,055,790 cevap