Merhabalar anneler genelde burada çok gezer çok takılırım gerek çoğu cevabı alırım Oğlum şuna tam 2 yaş 4 aylık konuşamam konusuna gelecek şöyle başliyacam yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinizi okumak isterimm, Oğlum çok akılı birisi tabi yerine göre azda şımarık ben ne dersem diyeyim beni çok çok iyi anlıyor ve dinliyor orada bu var getir şunu şöyle yapalım falan dersem hemen eşlik ediyor beni dinlemesi beni anlaması çok iyi ama işte biraz dili ağır gibi kullandığı kelimeler çok ama iki cümle birleştirip ye anne su yada anne mama ver demiyor anne der efendim derim mama yada su ver der herhangi bazı bazı kelimeler işte kelime haznesi çok ama iki kelime cümle şuana kadar hiç kurması.. Kendi yaşıtlarına bakıyorum bazilari aynı gibi geliyor hata hiç kelime kullanamayan bille var kimide daha fazla konuşuyor Ha aileden gelen birşeyde eşimin tarafi yani gorumcemin çocukları faln hep geç konuşmuşlar eşim bille 3 buçuk 4 yaşında tam konuşmaya başlamış bazen sıkıntı etmiyorum ama cevremdekiler neden konuşmuyor diyor doktora goturmedim götürmekte istemiyorm aslında görünüşste hiç birsey yok dil bağı denen şeyde yok o normlade ağır eder ya konumayi... telefon ve televizyon diyeceksiniz veriyorum ve oynuyor ve bı okadr ben oynarım oğlumla bı iki saat çokta konuşur çokta ilgi gosteirimm ama telefonla oynayip TC izleyen çocuklar var çevremde yaşıt olark bir iki ay büyük olan vallah bülbül gibi konusiyorlar neyse yani canlarım sizce ne zamn konusur oğlum .
1,487,039 soru
24,309,891 cevap
344,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın