0 oy
1,293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Kizlae benm bir kizim var eltiminde bir kizi var. Diger kaynim evli degil.. ben ikinciye hamileyim ve sanirim kiz olacak.. eltim skmdiden erkrk benim olacak soyu ben devam ettircem ben zaten buyuk eltiyim falan deyip duruyor.. benim icin oncelik saglik iki kizim olsn hic farketmz. Ama o oyle davraninca bozuluyrm. Kaynanamlarda erkek torun istitorlar.. o psikolojiyw girmwk isteniyem napmaliyim

45 Cevaplar

0 oy
(507 puan) tarafından
Kafayı mı sıyırdınız:D
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Aman soyu devam ettirecek de ne olacak acaba...

Bırak Allah aşkına sen kendi çocuklarına bak. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz valla 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Hangi soy yaaa
0 oy
tarafından
Sende bu yarışa dahilsin ve sende deli gibi erkeK bebek istiyorsun soruların hep bu yönde. Senin de ondan farkın yok Yani 
0 oy
tarafından
Cqnim hic pskoljinj bozma ha kiz ha erkek saglikli olsnlarda cinsiyeti farketmyo 

Bendede var oyle iki elti aybi bildigin salaklar buyk eltim cok kotu kalpli birisi  ayni senn eltibgbi konusmus zamannda oyle buyk ve sscma sapan konstgu icin  senelerdi ccogu olmyo 

Ikinci eltmde bi kizi bi oglu var bosanmis 

Ucunch eltimnde iki kizi vardi bnde en kuckelriym bi oglum oldu sonra bu manyak bana kiz cocuk berekettir Allah senn evine gereket vermyo falan dye sacmalamaya basladi aradan bayag zaman gecti duydumki bu manyak benm oglm var diye turbelere gitti hocalarq gitti sirf oglu olsun diye dusun artk nasl.bi ***** gecen sene bi oglu oldu smdide hastaneden ckmyolr surekli baslarina bsey gelyo 

Bnde ikinciye yeni dogum yptim buda oglan smdide tuttrmus bn 4ncuyu dogurcm buda oglqn olck ayni sennki hesap sacma sapan konsyo 

Esimde dedi biz kimseyle yarismiyoruz ha kız ha erkek ne farkediyo ben siz gbi ayrimcilik yapmam cok cahilsinz falan dedi snra uzun suredir bdha cock konusu acmadlr 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 679 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Deva35 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 261 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Medusa (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 659 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,574 soru

24,074,093 cevap

330,830 kullanıcı

...