0 oy
1,164 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,124 puan) tarafından

Merhaba kızlar eşim dışarda isim var dedi çıktı az önce eve geldi hediye almış bana doğum hediyesi bir ay olmuştu doğum yapalı yeni almış. A

image

slında çok beğendim ama illa gidip vereyim gram alayım diyorum hayır dedi sonra ne yapıyorsan yao kendin bilirsin dedi bozuldu sanırım beğenmedim sandı ama bende ilerde zora girince bozacağım bişey olsun istiyorum kararsız kaldım şuan siz olsanız naparsiniz.

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gercekten cok ayip vee iticii bir dusuncee :( 
-Reklam-
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Gidip verirsen zarar edersin bunlar satılırken uyguna gider canım aytiytrren cok güzel neden satıcaksın düşünmüş almış 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben olsam sana sadece ekmek alırım bu saatten sonra ye diye  ektra bişey e gerek yok
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Çok büyük bir terbiyesizlik yapmışsınız eşinizin yerinde olsam bidaha size asla hediye almazdım
(1,124 puan) tarafından
Oda biliyor ki onu düşündüğüm için böyle bişey söyledim satalım parasını harcayalim demedim yarı birgün araba aldigi zaman yada acil durum olduğu zaman çıkarıp veriyorum sonuçta geçen sene araba aldı bı anda ben çıkardım 16 bin oara verdim olmasa alamıyordu verdiği parayı harcamam saklarım jyiya köşeye atarım şuanda evde birikim olmadığı için bende dedim gram yapayım en azından acil bişey olursa kimseye minnet etmem olay bundan ibaret canım yoksa kim istemez hediyeyi sevmez hele sevdiğin tarafından alınınca daha bı guzel özel geliyor insana ama işte şuan durum buna elverişli değildi
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Kusura bakma ama Cok büyük ö.küzluk etmişsin yani adam ne güzel hediye almış onunda icine etmişsin 

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Kocan istemiş beğenmiş sana yakistirmis almış hiç bozma hediyeni bence 
(1,124 puan) tarafından
Bozmadım canım bende beğenmiştim zaten ama onu düşünüyorum ilerde acil durum olursa elimizde nakite cevirecek bişey olsun istedim
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Benimde cok var oyle pirlanta tek tas pirlanta kolye (dogum hediyemdi) kuzenim dedi ki keske bilezik falan yapsaydi dedi ama ben hic bozdurup harcamayi dusunmedim hatta kizima bile birakmayi dusunuyorum yani anisi olan seyin parasi dusunulmez bence ayip olmus adama
(1,124 puan) tarafından
Haklısın kuzum ama yarın birgün sıkışsak sağlıkla ilgili sorun olsa kenarda birikim yok bende o an düşündüm yani sonra ona buna muhtaç olacağız gerek var mı ?
(1,103 puan) tarafından
Esin birikim yapmak icin sana bi bilezik alip verse o hediye olmazdi ki kendine almis gibi olurdu al sende dursun der gibi bence kullanamazdin da hem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 668 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 752 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 560 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,064 soru