0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yahu araba bakiyoruz yok sadece tempra dogan tipo var nasil ucmuş varya zamaninda eşimi dinlemedim hata ettim okdar dedi bileziklerle araba alalim yok dedim takicam oyle bos duruyo araba bakalim dedim smdide yok yani cok pisman oldum ya

7 Cevaplar

0 oy
(6,288 puan) tarafından
60.000'e Artık neredeyse el arabası bile vermiyorlar iyi bir araba almak istiyorsan 300'ün üstüne bakmak zorundasın yani işte el önünde dursun diye 300'lük olanlar da
tarafından
Gercekten cok pisman oldum tempralar var ama onlarda nasil.bilmioruz hic
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mumkun degıl yok artık elektrılıklı bısıkletler 40bın oldu
tarafından
Yok gercekren ya tempralar var esim alalim seneye satariz diyor ama bilmiormnyine kararsizim
tarafından
Valla 5 sene once ne takıldıysa koyduk ortaya araba aldık sonra sattık daha ıyısını aldık pıyasa boyle degıldı 85e aldıgımız araba 430 olmuş Allah yardımcınız olsun
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Bizde de tam tersi ben eşime al bilezikleri git araba al dedim araba almadı ama bilezikler birer birer bozuldu şimdi elde ne araba var ne bilezik. Bizde bakıyoruz baktığımızla kalıyoruz elimizde ki para yetmiyor 
tarafından
Bizde ayniyiz suan ben salaklik ettim dinlemedim birazda kaynanam yuzunden istemedim surekli gel git dicek her isi dustugunde ariycak koyden gelen akrabalarini surekli mustafa alir eder dicek diye gerek yok dedim ama suan pismanim ya
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Biz en başa 8 tane çeyrek biriktirdik üstüne para koyduk kredi çektik doğan aldık onu sattik üstüne tekrar kredi çektik daha oeta halli bişey aldık bi sene durdu tekrar kredi çektik mazda aldik 70 bine sattık şimdi kamyon aldık eşim nakliyat işi yapacak
tarafından
Masallah canim ya kredi cekmeye ceksek odeyemeyiz asla cnku esim tek calisiyor aldigi para 5 bin elde olan birkimlr alalim diyoruz ama yok
(1,635 puan) tarafından
Kaynim 7 senelik evli bı çöp biriktirmemiş ben iki senelik evliyim hep arabaya yatırım yaptık ayriyeten de bileziklerimle ortak bir ev alındı yatırım için
0 oy
(14,778 puan) tarafından

Evet babam da 70 bine şahin bulmuş anca 

Tabi babam tofas istiyor o ayrı  :)

tarafından
Valla ya babamin var 16 bine almisti zamaninda hundai suan 140 veriyolar arabaya resmen
(14,778 puan) tarafından
Evet canım aynen babam 30 a doblo aldı bundan 2 3 sene önce bizim köyün yolları kötü o araba bize yaramadı diyor işte o yüzden onu satıp tofas alacakmış onlar bile çok pahalı
Esim 5 sene önce 50 bine focus aldı şuan 350 civari
0 oy
tarafından

Var kız  al sana araba :woot:ahahahahha

image

tarafından
Ahahahaha biz de bakıyoz ama yok maşesef
tarafından
Üsenmedin baktin dimi .d.d.d
tarafından
Ahahha.he valla    kız biz de bakıyo duk eşim dediğin de dalga geçiyo sanıyodum  ertesi gün bi bakındım la  dedim bu neeee   biz  canım 40.bin e  almıştık 3 yıl önce arabayı.şuan olmuş    bizim araba nın değer i  200.o zamnlar bakarken kötü şahin derdik.şuan  şahin arabalar 100 den aşağı yok mübarek.10 liraydı kız.keşkem   birkaç tane alsaydık ahahaahah
tarafından
..d.d.d heralde bizde bu gidisle sahin tofas falan alcaz .d
tarafından
Ona bile yrtmiyo para ahaha
0 oy
(4,385 puan) tarafından
toros veya şahin belki oda ikinci el ;d

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 529 göst.
0 oy
7 cevap 217 göst.