0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (3,398 puan) tarafından
Kizlar ben hiç cam silmedim hep abla çagriyodum. Vertigom olduğu için cama cıkamıyorum her zaman çağirdiğim abla hamileymiş kimseyi bulamadim. İlk kez cam silicem suyun içine koyuyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
(39,800 puan) tarafından
Sampuan koyuyorum. Camsile doldurup cama sıkıyorum islak.bezle silip kuru bezle kurutuyorum hic te yorulmuyorum lekeler hemen gidiyor silme izi de kalmiyor
tarafından
Şampuanı suylamı karıştırıyorsunuz acaba
(39,800 puan) tarafından
Evet suya karıştırıp cam sil sisesine dolduruyorum sıkıp siliyorum
tarafından
Deneyecem kuzum şampuaj fark etmiyor değilmi elidor kullanıyorum da :D
(3,398 puan) tarafından
Etmiyo canim ben şimdi yaptim elidor kullaniyorum :D izde birakmiyo çok az dök ama suya
tarafından
Tamam kuzucum Allah razı olsun valla deneyecem :D
-Reklam-
0 oy
(8,496 puan) tarafından
Kirini saf suyla al sonra bir kova suya bir avuç kdr kremsiz şampuan veya bebek şampuanı bu adilerinde a101 şok gibi markaların dök sil kurulamaya gerek yok
(3,398 puan) tarafından
Tamam canim saol
0 oy
tarafından
Ben pimapen leri cifliyorum cam silerkende bulaşık makinası parlaticisi çamaşır suyu kullanıyorum benim ev ana cadde üzerinde çok tozlaniyor sürekli silmek zorundayım biktim
(3,398 puan) tarafından
Tamam canim tesekkurler
0 oy
tarafından
Bulaşık deterjanı fairy ve bulaşık parlatıcısı
(3,398 puan) tarafından
Hmmm tamam saol
0 oy
(7,011 puan) tarafından
Camasir suyuyla. Onden de bi sade suyla silerim cok kirliyse
(3,398 puan) tarafından
Cok kirli değil ama ön temizlik yapicam annem hep yapardi sonra pimapenleri cifliycem sonrada camlari silerim
0 oy
tarafından
Amway Loc. Bundan başka hiçbir şeyle cam silemem. Mucize gibi bir şey, ama içine asla bir şey katmayacaksınız. Koca kovaya küçük bir kapak yeter, ellere zarar vermez, nefes daraltmaz. Camları, aynaları inanılmaz parlatır. Aklınızda olsun, özellikle bebekli evlerde yerleri, tozu da bununla almak daha sağlıklı, kimyasal çok az. Vazgeçemediğim canım deterjanım:))
0 oy
(15,831 puan) tarafından

Gecen nette bunu gördüm hiç denemedim ama denicem bende 

image

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 861 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde HopDedik (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,723 soru

24,700,873 cevap