0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızar fırınımda pas var ve görüntü olarak çok sinirimi bozuyor beyaz eşyaya hangi boya kullanılmalı nasıl kapatılır

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Boyayla falan uğraşma bence hepsi çıkıyor çünkü eninde sonunda folyolar var renklendir hayatı diye bi site var ordan araştır onlardan al düğmeleri sök yapıştır del tekrar tak düğmeleri ama açıklamalarına bak ısıya dayanıklılar mı ona göre al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende diyorum beyaz esyada parsin ne işi var. Afrika'ya yakin sanirim eviniz :D
tarafından
Estağfurullah kiz deme oyle sakasina yazdim :)
(1,467 puan) tarafından
Biliyorum cnm peki bilgin varmı bu konu hakkında
tarafından
Yook canim maalesef ama duymustum beyaz esya boyayanlar var. Beyaz alip deneyebilirsin.
(1,467 puan) tarafından
Bn beyaz ojeyi düşündüm de acaba o nasıl olur pasları kapatsın yeter birebir aynı olmasını beklemiyorum
tarafından
Ojede mantikli . İstersen küçük bir alana beyaz mat oje dene. Güzel durursa hepsini yaparsin
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Pars ne diyecektim foto yu gördüm
(1,467 puan) tarafından
Pas yazacakyım pars olmuş ama açıklamada pas yazıyor soru başlığında pars yazmışım
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Ayy benim fırında aynı böyle boyadım olmadı oje sürdüm olmadı ısınınca hepsi geri attı bende düşünüyorum bir şey bulamadım 
(1,467 puan) tarafından
Bnm bozuldu fırınım cnm ilerle yaparmıyım bilmiyorum şuan ocağını kullanıyorum yemek için ondan çok sinir oluyorum bir an önce birşeyler yapıp o sinir bozucu göz önünde olan halini yok etmek istiyorum
(2,392 puan) tarafından
Benimde aynı artık gittiği yere kadar idare ederim diyorum bende
(1,467 puan) tarafından
Hadi ya bnde ne güzel sevinmiştim birileri şu boya iyi gelir diye ama aynı dertten mümessiliz
(2,392 puan) tarafından
Olmadı ya kayınbabam iki kere boyadı yine de attı ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
13 cevap 343 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuray00004 (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler