+3 oy
868 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Sitede sapık kadin mi artık erkek mi belli olmayan iğrenç sözler paylaşanlar  var bu yüzden resim filan yükleme yapmayın bana kalırsa artık insanlar çığırından çıktı maalesef saçma sapan abuk subuk şeyler paylaşanlar oluyor bazen dikkat edin bence....

14 Cevaplar

+1 oy
(7,101 puan) tarafından
Gündem oldu ama haklısın profilim tutku biskevitti onu bile kaldırdım ndndbndbdb
(3,687 puan) tarafından
Niye erkek ilan edilmiştin nolmuştu
(7,101 puan) tarafından
Kız iki dakika yorumu kaldırdım bir yerde beni erkek ilan ettiler sapik ilan etti rose karısı :)
-Reklam-
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Profilleri bile kaldırın bence yarın birgün alıp saçma sapan yerlerde kullanırlar bu tip insanlardsn herşey beklenir yani
(108 puan) tarafından
Kız deminden beri herkes ondan bahsediyor hesabı bulamadım bakacaktim merak ettim
(18 puan) tarafından
Kesinlikle biz burayı kadınlar kullanıyor sanarken siteye çok rahat girenler var ve eminim erkek çoktur
(2,095 puan) tarafından
Sende dikkatli ol canım profilinden dolayı:) dediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın gibi bişey oldu :)
(1,124 puan) tarafından
Ayy evet daha yeni koydum bende uyksuzluktan akıl kalmadı valla sağolsun bebeğim birakmiyor uyuyum sersemledim iyce :)) teşekkür ederim uyarı için:)
(2,095 puan) tarafından
Yok kız şakasına takıldım ben senin bileceğin şey sen bilirsin :)
(1,124 puan) tarafından
Yok canım çok haklısın :) iyiki söyledin sağolasın
(2,095 puan) tarafından
Ne dimik☺️
0 oy
(53,862 puan) tarafından
o kişiler hep vardi arada çıkıyorlar ortaya suan bile okuyan erkek ler vardir google üzerinden herkese açık platform bazisi cok onemsiyo wp gibi kisitli saniyo rahat oluyo
(1,270 puan) tarafından
Konu ney
(163,331 puan) tarafından
konu şu dun biri bi ciplak erkek fotosu atip igrenc bisi yazdi ortam karisti ikbos bende erkegim demi ☺️☺️
(53,862 puan) tarafından
tabi tabi☺️
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Ay midem kalktı yaa yokda ben burayı çok geç keşfettim gebelik bölümünden burayı bulmam çok zor oldu nasıl bulabiliyorlar anlam veremiyorum birinin kocası falan da Allah ıslah etsin gerçekten 
(18 puan) tarafından
Ben gebelik için girdim de cidden sıkıntılı yer o yüzden gerçekten bebek anne hamilelik için program bakıyorum elini kolunu sallayan sitede bozdular yani
0 oy
tarafından
Onlar hep var canım. Bu görüntülenme sayısının hepsi bayan mı sanki :)
(18 puan) tarafından
İllaki değildir sadece bazen Anne adaylari resim filan. Yükleme yapıyorlar onlar dikkat etsin Allah korusun neler geliyor insanların başına
0 oy
(874 puan) tarafından
Ne oldu yine mi erkek dadandı olay ne
(7,931 puan) tarafından
akşam cemre nickli sözde kadın erkek resmi atıp erotik cümleler yazdı.
0 oy
tarafından
Simdi ne sorulmuş bi bak 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
İtiraf ediyorum bende bir erkeğim :) 
(7,101 puan) tarafından
He ya adminin en sonunda bizlik bişey değil dedi :):) .... Baharımda çok uğraştı ya o olmasa gelemezdim
(524 puan) tarafından
Benim anlamadigim 10 defa hesap silip geliniyir senin niye öyle oldu:D
(7,101 puan) tarafından
Lan bende bunu anlamiyom ben bir kere sildirdim  ve admine yazdım açılmadı millet sapik olarak bin kere geliyor :):)
(524 puan) tarafından
Ayy sus sus kız Allah iyiliğini versin millet sapık olarak geliyor diyor hahahahahahaha
(7,101 puan) tarafından
Hshshshsh yalan mı marketci gecelikci şimdide mankenci :):) yeter da
0 oy
(15,512 puan) tarafından
Bence buradaki kadınlar da olabilir boyle Fake hesap açıyorlarmis
0 oy
tarafından
Ya ne oldu biri anlatsın 
(1,270 puan) tarafından
Bende merak ettim
tarafından
Aynn birkaç gün yoktum bişeyler olmuş yine
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Olay ne görmedim 

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Evet dün akşam gördüm .Sırf o saçmalıkları yazmak için hesap açmış sanırım hesabı yeniydi
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Benim o se.xi profilimi istediği yerde kullanabilirler :woot:

0 oy
(4,385 puan) tarafından
canım benlik sorun yok, bunu paylaşanlar düşünsün =) yine de teşekkürler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,616 soru

24,061,207 cevap

330,156 kullanıcı

...