0 oy
935 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (650 puan) tarafından
Gerçekten sıkıldım artık kızlar telefon elimde yanında yatıyorum hayır görüyorda ne yaptığımı elimden çekiyor teli ne yapıyorsun diye dedim görüyorsun zaten ne bu tavır sinir oldum hep böyle bir güvensiz hareketleri gün içinde arar tel meşgul olsa kim o niye aramış felan açmasam nerdesin sen evde makyajlı olsam bir yere mi gittin sen dışarı çıkarız koku mu sürdün ruj mu sürdün niye sürdün burnumdan gelir 

4 yıllık evliyim nasıl aşıcaz bunu bilmiyorum çıktım balkona ağlıyorum şuan o kadar ki bıktım

28 Cevaplar

0 oy
(11,963 puan) tarafından
Yatağa telefonla girmeyin canım sizde biraz birbirinizle ilgilenseniz böyle sorunlar olmaz diye düşünüyorum diğer söyledikleri de biraz takıntı gibi geldi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsan kendini nasıl görüyorsa karşısında ki kini de öyle görüyordur eşini bı sorgula derim asıl sen onun telefonlarına bak zihniyeti farklı çünkü 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bu hastalık derecede kıskançlık çok zor. Benim çevrede var öyle gördüğüm insanlar hepsi de ömür boyu çekti. Bu tip insanlar değişmiyor maalesef 
0 oy
(537 puan) tarafından
Ben onbir sene olacak hâlâ aynı ve daha kötüye gidiyor yani iyiye gitmiyor elimde telefon olmadığı halde bile telefon vardı dediği oldu sen düşün 
0 oy
tarafından
Allah sabır versin canım çok zor işin 
0 oy
(681 puan) tarafından
Benim 9 yildir boyle alistim 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Benimde eşim seninkinden beterdi kendi kendine düzeldi şimdi hiç karışmaz biseyime 
0 oy
(14,546 puan) tarafından
Bence eşin kendine güvenmiyor ilk zamanlar benim eşim de öyleydi bi numara arasa bu kim derdi şu veya yanlış numara derdim alla alla beni niye aramıyor yanlış numara derdi verirdim cevabını bide kızardım neden ağlıyorsun ki ağlama eşinle konuş önce kendine güveni olsun 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 933 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 820 göst.
0 oy
4 cevap 82 göst.
+4 oy
17 cevap 673 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,583 puan) tarafından soruldu

Kategoriler