0 oy
1,862 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,141 puan) tarafından
Malum bileniniz bilir büyük oğlum birinci sınıfa gidiyor bi çocuk var okulun ilk günleri pijamasini indirip şaka yaptım diye söylüyormuş neyse annesi olacak mahlukati uyardım dünde hem benim hem başka çocukların poposuna vurup pipilerini avucluyormus çocuğun tabiriyle anası olacak pisliği aradım yazdım kadın çocuğum yapmaz diyor bir benim çocuğum değil bu olayı watsap grubuna yazınca annelerine söyleyen çocuklarda olmuş banada yaptı diye kiminin tehdit ederek oyuncağını kimin parasını alıyormuş öğretmene anlattik konusacagim dedi patlamak uzereyim çocuğu onu yetiştiremeyen ukala anasını parçalamak istiyorum nasil koruyacağız çocuklarimizi 

21 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından
Off okuldan bu yönden korkuyorum cocugumu gondermeye hey Allah ım ya okumada göndermeye korkuyoruz nereye gidiyo bu insanlığın  sonu benim çocuğum yapmaz diyosun buyudugunde kızların başına ne getireceği belli simdiden demekki önlemini al yanlıs olduğunu anlat yaptiginin işte ya
(3,141 puan) tarafından
Kime anlatayım ki annesine dedim kadın cocugum yapmaz diyor benim çocuğum değil pipiye dokunmak evde lafını etmez wc ye gitse gozlerinizi kapatın yanima gelmeyin ben gelene kadar deer
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,123 göst.
21 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.