0 oy
1,318 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Sorum yukarıda..

Esimle bosanma aşamasındayız  ama ona ulaşmam gerekiyor.

Kendim yazmak konuşmak istemiyorum ama  nasil yazabilirim ne bahane ile 

25 Cevaplar

0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ne bahanesi arkadaşım kabak gibi  ortada zaten hersey direk yazacagim şey oğlum sen adam mısın karını bıraktın gittin eyvallah gel çocuklarına sahip çık elbise giymekle adam olunmaz köpekler bile dünyaya getirdiği yavrularına sahip çıkıyor hayvan kadar bile değilsin insan olamıyorsan bari insan taklidi yao evlatlarına sahip çık.. yazardim
-Reklam-
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ya seni düşünmeyen aramayan sormayan çocuklarını dahi merak etmeyen bı adamla barışıp ne yapacaksın kendine eziyet işkence kendinene yapacağın en büyük haksızlık bu bence yazık edersin öyle düşüncesiz bı adam için kılını bile kıpırdatma evladını düşünmeyen bı adamdan kimseye hayır gelmez kendi kanina canına faydası olmayan bı adamın sana ne faydası olur ki.. ama kendin bilirsin benim naçizane fikrim bu Allah yardımcin olsun hakkında ne hayırlısıyla rabbim onu nasip etsin inşallah 
0 oy
(391 puan) tarafından

Canım postlarını okuyunca iki çocuğunla böyle davranan bir babaya ve çok çirkin bir şekilde aldatan eşe mesaj atma bence. arada öyle duygusal boşluğu olur insanın ama sonra inan pişman olursun. o arar sorar çok da pişman olduğuna inanırsan bir şans daha ver tabi ama tüm yaptıklarına rağmen yine sen adım atarsan artık daha da tutamazsın bu zihniyette olan bir adamı. gel sen yat uyu :)

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bosanacakmis tek bağ çocuklar onlar hakkında olurdu .... Beni bosayacak adama yazmam da neyse Rabbim kalbine ışık versin balım zorunu kolay eylesin 
0 oy
(473 puan) tarafından
Postlarinizdan anladığım kadariyla eşinizden görebileceğiniz her türlü kötülüğü gormussunuz.Ustelik içinde merhamet olmayan , çocuklarına bile acimayan bir adam.Geri donecekseniz , barışma teklifinde bulunacaksınız yaşadıklarıniz size iki kat olarak geri dönecek bunu göz önüne alarak gidin .Üstelik yanınızda çocuklarla , onları o ortama sokacaksiniz , mücadeleniz bitmeyecek.Ben koşullarınızı bilemem ama madem geri dönmek istiyorsunuz , çocukları falan bahane etmeyin , onları bunun için kullanmayın , açıkça söyleyin eşinize , başka yolu yok , zaten adam çocuklarını bile arayıp sormamis , naz yapacak durumda değilsiniz.Donmek istiyorum , denemek istiyorum diye açıkça söylemekten başka bir yolun yok.O da tabii kendini naza çekecektir.
(76 puan) tarafından
Haklısınız yazmama rağmen çocuğumu kullanmama rağmen cevap alamadım.
(473 puan) tarafından
Şaşırmadım şahsen , çocuklarını önemsemiyor adam sizi nasıl onemsesin ? Bundan sonraki hayatınız bence dik durursanjz daha güzel olacak.Herkes her şeyi yaşayabilir bu hayatta , Allah evlat acısı vermesin , her acı unutulur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 263 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Baharkiz (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 266 göst.
0 oy
15 cevap 429 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,511 puan) tarafından soruldu