Bu kaynanamla ıkıncı durumumuz oluyor doktor ısım vardı ılkınde 10gun öncesinden nerdeyse hergun dedım ama kızıyla ne zmn ısı olsa bı anda unutuyor oğluma bakmadı ben o gün bı saat randevuma varken uzakta olan annemı çağırdım oglum hastaydı . Dün de kontrolüm vardı hamıleyım salı günü annem geldı persembe gelırsın dedım annem tmm dedı kaynanam neden dedı hastane ısım var dedım anneme dönüp dünür hıc oralardan gelmeye uğraşma altlı ustluyuz nolcak surda bakarız zaten rahatsozsın dedı annemde ısınız varsa gelırım dedı yok yok dedı kaynanam . Randevum 11de idi aradım 10da anne uyandı gel yanına 5 10dkka durursun sonra yukarı çıkar yenı uyandı huysuz oluyor çıkmaz dedım .. ee bız kahvaltı hazırlıyoruz çıkar o çıkar dedı oğlumda duydu gıtmıcm del del dedı ağlamaya başladı gel oglum ıslerım var ınemem halanın arkadaşları gelecek mamalar yapcaz dedıı ınerım demedı oğlumda ağlayarak çıkarsa hıc durmuyor sakin çıkarsa akşama kadar durur . O sırada esım aradı hadı çık evden otobüse geç kalma dedı çıkamıyorum anan ınmıyor ıslerı varmıs çocuğunda çıkmıyor yanıma alcam dedım kızdı ızın almış adam zar zor geldı aldı bızı gıttık ya ınse bakcagı 45 dkka ıdı. Doktor odasındaym 11de arıyor kaynanam açmadım da donmedım . Esımı aramış oda bakmadığınz ıcın yanımıza aldık demıs kapamış . Öğleden sonrada çocuğumla gıttım aramadım da . Kendı annem aradı sordu anlattım ben o bakarım dedı dıye gelmedım bıdaha asla bırakmam çocuğumu dedı kızdı . Bugün de ınmıs kaynanam cocuk onu ıstemedı gıt burdan sen gelmedın dıo bende konuşmadım doğru dürüst çamaşır astım . Kızı burda ıkı haftadır doğuracak onlara hızmetlenıyo duran çocuğu ıdare edemedi evdekı 3kısı . Hamıle olduğu mu da söylemedim 3aylık olduk bu gıdıslede demem . Bız ondan ne yemek ısterız ne bısı ısımız olduğunda ozellıkle görümcem varsa asla oralı olmuyorlar esımde demek ıstemıyorsan demeyiz dedı dün oda kızdı