0 oy
770 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Kizlar doktorun ozel muayenehanesine giden var mi sigorta gerekiyomu yani sigortali sigostasiz fiyat farki oluyor mu

13 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Evet canım değişiyo eltim özel muaynehaneye gidiyordu 
(588 puan) tarafından
Kafam karisti simdi fiyat sordum 200 dediler ama ben yesil kartliyim sigortali gibi degilim yani oyuzden benden daha mi cok alirlar sigortayi sormayi unuttum
(1,818 puan) tarafından
200 çok fazla ama eltim 140 koyuyordu sigortalı olöasına ramen
(588 puan) tarafından
Ozel hastaneden mi bahsediyosun acaba canim sen
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Sigortasız 100 TL tabiki fark ediyor

Sigortalı ise 60 70 arası 
tarafından
bahsettiğin özel hastane doktoru gibi geldi fatoş
(16,792 puan) tarafından
Ben burda özele gidiyordum gebelik boyunca devlete gitmedim her gidişimde 60 ödedim hatta doğumu bile orda yaptım özelde.
Geçen oğlumu götürdüm 70 olmuş sigortasız 100 dedi
tarafından
evet canım o özel hastane. ama arkadaşımızın bahsettiği hani tek bir odası olan kliniklerde vs çalışan tek başına muayenehane işletenler. onların ücretleri 200-300 arası değişiyor kadın doğumda. diğer bölümler daha bile pahalı
tarafından
bizim bahsettiğimizde doğum vs yapılmıyor. sadece muayene. ben mesela doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneye gidicem doğumda
(16,792 puan) tarafından
He o şekilde ise bayağı pahalıdır tabi
0 oy
tarafından
ben gidiyorum canım sigortalı sigortasız fiyat farkı yok. jinekoloğa gidiyorum bebek kontrolleri için. ama her gidişimde ücret ödemiyorum 2-3 kontrolde bir soruyoruz hocam ödeme ne zaman yapalım diye o da bir sonrakinde ya da bunda falan diyor
tarafından
yani onlar nasıl bir yere gidiyor bilemicem canım ama benim gittiğim tamamen özel bir muayenehane olduğu için hiçbir fiyat farkı yok
(588 puan) tarafından
Benim randevu aldigim yerde doktorun kendi ozel muayenesi ozel hastane degil yani insallah bi fiyat farki yoktur zaten fiyat 200 dediler
tarafından
200’se fark yoktur canım ben de 280 veriyorum herkese aynıdır fiyat
(588 puan) tarafından
Insallah canim cok tesekkur ederim hep devlete gittim hic ilgi alaka yok 19 haftalik olduk cinsiyete bile bakmadan gostermiyo dediler onuda gectim saglik acisindan guzel bi muayene olmak istedim
tarafından
ben en başından gitmedim devlete ilgisizliklerini bildiğim için. 12 hafta hep özele gittim sadece bir kez devlete kayıt açtırayım nolur nolmaz diye gittim ay görsen radyolog bakıyor zaten ultrasona doktor bile değil. ta aşağı kata gönderdiler. ekranı göremedim kadına bir şey soramadım bile. dr da sadece sağlığı iyi dedi konuşma etme yok. cebimde bazen kalan son parayı veriyorum ama yine de özele gidiyorum napim :/
0 oy
tarafından
Benim gittigimde fark etmio sigortali sigortasiz 200
(588 puan) tarafından
Ozaman benimde oyledir insallah devlete gittim hep hic ilgilenmediler
0 oy
(341 puan) tarafından
Ben özele gidiyorum genelde sağlık güvencem var ama özelde geçmiyor ücretli muayene oluyorum muayene başı 120 TL veriyorum tabi sigortalı olanlar 50 TL ye giriş yapiyor
(588 puan) tarafından
Sanirim siz ozel hastaneye gidiyorsunuz
(341 puan) tarafından
Evet cnm özele gidiyorum
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Son ay doktorum kendine klinik açmıştı 200 liraydı sigortalı sigortasız farketmiyordu
(588 puan) tarafından
Insallah canim hep devlete gittim hic ilgilenmediler guzelce bi muayene olmak icin ozel muayeneye gidicem artik 200 dediler insallah fazla iztemezler
0 oy
tarafından

Farketmiyor bana her muayene 350 diyince Ankarada tişikkirler diyip telefonu kapatmıştım :D

(588 puan) tarafından
Masallah 350de pek cokmus devlette ilgilenmeyince boyle mecbur kaliyoruz
tarafından
canım eğer güzel bir doktora gitmek istersen ankarada fatma bolkan’ı öneririm ankarada gidebileceğin en iyi 5 jinekologtan biri
tarafından
Bana diyorsan ben yaptım cnm doğumu 4 aylık oldu oğlum :D Ankara da özel Eryaman hastanesinde doğum yaptım
tarafından
maşallah canım o zaman Allah analı babalı büyütsün ☺️
tarafından
bu arada dibimde yapmışsın doğumunu eryaman hastanesinin oralardayım :)
tarafından
AA hadi ya yakınmışız bak sen hangi hastaneye gidiyorsun
tarafından
ben muayenehaneye gidiyorum canım bi hastaneye değil ama eryamanda yaşıyorum söğütözü mahallesinde
tarafından
Biliyorum cnm orayı ablam da annemde Eryaman da oturuyor cnm Eryaman ya ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
güzel yer evet sessiz sakin ☺️ bi de karşımda istanbul yolu olmasa tam olcek :)
0 oy
(864 puan) tarafından
Ben gidiyorum 300tl sigortalı sigortasız fark etmiyor doktor kendine göre koyuyor fiyati bir kontrol bir muayene o şekil muayeneye veriyorum parayı ama 1saat anlatıyor bebişi çok iyi 
(588 puan) tarafından
Bende biraz bilgi alabilmek icin ozel muayeneye gitmek istedim devlette insanin yuzune bakmiyolar bebegi hic olcen bicen yok sagligindan haberdar olayim icim rahatlasin
(864 puan) tarafından
İlla özel muayane olması gerekmiyor özel hastaneler 70-100 tl arası
0 oy
tarafından
Canım ben gittim özel kliniğe geçen sene 150 TL dediler ama sigortasız biraz daha fazla olur
(588 puan) tarafından
Yarin icin iyi biyerden randevu aldim bakalim 200 dedilerde sigortasiz fiyat farklimi diye sormayi unutmusum
tarafından
Yine ara sor kuzum bence farklı olur
(588 puan) tarafından
Bu saatte kapali canim oyuzden aramadim
tarafından
Yarın erkenden ara o zaman canım
(588 puan) tarafından
Olmazsa gitmeden arar sorarim
0 oy
tarafından
Ben detaylı için gittim canım sigorta karşılamıyor. 400tl verdik 
(588 puan) tarafından
Benim sigortam yok zaten canim yesil kartliyim ozel muayene doktorun fiyat 200 dedilerde sigortali sigortasiz farkediyomu onu sormayi unutmusum ozel hastane degil yani
tarafından
Anladım canım bende klinikten bahsediyorum. Özel hastaneye gidiyorum devamlı orada fark ediyor sigortalı sigortasız ama klinikte fark etmiyor.
0 oy
tarafından
Hayır fark etmiyo ben gittim özel doktora muayenesi vardı ücret 100 dü herkese muayenemi oldum 100 verdim çıktım hiç sormadılar bile sigorta mi yeşil kart mi diye ama onların yazdığı ilaçlarda eczane indirimi olmuyo bana demişti bu ilaçları al ama fazla tutabilir yazarsa sağlık ocağına yazdır dedi aile hekimide yazmıştı ilacı da uyguna almıştım o yüzden
(588 puan) tarafından
Anladim canim tesekkur ederim yarin gitcem bakalim bebekler iyi olsunda verdigimiz paraya deger artik dedigin gibi ilac verirse bende saglik ocagina yazdiririm ozaman
tarafından
Aynen canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin yarın :)
(588 puan) tarafından
Insallah canim benim cok sagol
0 oy
tarafından
ozel hastane mi diyorsun

yosa devlet doktorunun özel muayenehanesinden mi bahsediyorsun

ozel hastande sigorta farkediyor hatta sendika varsa ondanda indirim oluyor digerinde standart fiyatlar 
(588 puan) tarafından
Doktorun ozel muayenehanesi canim hastane degil
tarafından
sigortalı sigortasiz ayrim olmuyor canim ucreti neyse standart oluyor
(588 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Ben gidiyorum canim sigartali olsanda fiyat degismiyo ayni
(588 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular