0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından
kizlar  iki gundur  dunden beri agrilarim var sanki adet olacakmisim gibi.  idrar testinde  cikmaz  diymi daha erken cunki.  az once yapdim cikmadi.  iliskom ayin 23  olmusdu 22 yumurtlama  gunumuydu.  ekim 6 si da reql olucam..    karnim cok kotu agriyor  gun boyu.  

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adetinizin geçmesini bekleyin isterseniz 
tarafından
Ayy kız karnım ağrıyor belki hamileyizdir erken gebelik testi al bak istersen
(1,168 puan) tarafından
canim erken gebelik testi yok burda  ya. iki gundir agrliyor  surekli
tarafından
Eğer nasibi varsa vardır tabi istiyorsan benimki sanırım var ama beklicem şuan şimdilik hamile kafasına girdim eşime eziyet ediyom :D
(1,168 puan) tarafından
benim 2 yasinda bir  kizim var canim.  o yuzden ben erken diye dusunuyorum.  esimde  istoyor  ama  ben istemoyorum.  esim o kadar ilgili deyil cok yorqun olur isden geldiyi zaman. kizimda  asiri anneci bir kiz  babasina  o kadar duskun diyil iki cocuga yetmez  zor  olur   ya
tarafından
Anladım kuzum demekki insandan insana değişebiliyor bu kararlılık ya Allah yardımcımız olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bende öyleydim karnım belim çok ağrıdı 1 hafta erken adet oldum oda 3 gün sürdü hamileyim sandım ama değilmişim kan verdim. Hava değişiminden de olabiliyomuş. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 
(1,168 puan) tarafından
yok ben hep zamanimda  olurum canim. koruyorduk bu ay esim   hata yapdi.   yumrutalama gununden bir gun sora. bende   hep bir defadan hamila  kalirim yani. o yuzden  test.ici ncok erken zaten  bir  kizim var canim.  2 yasinda  benim icin erken daha
(1,453 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bende şuan erken diye çok korkmuştum. Ama nasipse naparsan yap önüne geçilmiyo. Kan ver orda çıkar bence canım
(1,168 puan) tarafından
iliskiden 1 hafta  anca  kecib canim.  erken daha
(1,453 puan) tarafından
1 günlük bebek bile kanda çıkar diyolar da onun için dedim
(1,168 puan) tarafından
yok ya  canim diyorlar  iste.  15  gun sora  falN   6 gune  rahime  yerlesmeye  baslar.  rahime  yerlesib bthc formonunu sarqilamasi gerek sora

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 318 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
22 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 550 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa96 (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,823 soru

24,145,233 cevap

334,640 kullanıcı

...