Beni karşı komşuma sormuş nerde diye açmadı ayakkabı kapının önündeydi karşı samimi olduğum komşun demişki markete gitti yani beni ne için çağırmış mantı bukmeye bide bıçak isticekmis açmadım iyi yaptım bundan sonra böyle bu arada o gün saat üç gibi geldi yemeği ben hep geç yaparım eşim 5 te gelir yani saygısızlık yuzsuzlukten başka hiç bişey değil ayrıca 16 aylık bebeğim var zaten durmuyor postumu lincleyecekler olur belki ama komşum herseyini benden istiyor içme suyundan tutun deterjan marul sivribiber çay kaşığı daha sayamadığım bı sürü şey
Saydıklarının hepsını bızde komsumla istiyoruz veriyoruz birbirimize ama sömürme gibi bır durum yok karsılıklı bızde karşı bakkal derız hatta bırbırımıze biten bısey varsa alırız snra iade ederız ne yapsak bır tabakta bırbırımıze gonderırız beraber erıste de keseriz temızlıkte yaparız cocukları emanet edip ıslerımı varsa halleder gelırız bır kere o cagırdıysa bıdahakıne mutlaka ben cagırırım kahvaltıya yemege eşlerımız de tanısıyor aılece görusuruz ama sömurucu bır tip olsa asla tahamul edemezdim yuz verme
1,471,239 soru
24,095,825 cevap
332,085 kullanıcı