0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından

Beni karşı komşuma sormuş nerde diye açmadı ayakkabı kapının önündeydi karşı samimi olduğum komşun demişki markete gitti yani beni ne için çağırmış mantı bukmeye bide bıçak isticekmis açmadım iyi yaptım bundan sonra böyle :D bu arada o gün saat üç gibi geldi yemeği ben hep geç yaparım eşim 5 te gelir yani saygısızlık yuzsuzlukten başka hiç bişey değil ayrıca 16 aylık bebeğim var zaten durmuyor postumu lincleyecekler olur belki ama komşum herseyini benden istiyor içme suyundan tutun deterjan marul sivribiber çay kaşığı daha sayamadığım bı sürü şey 

10 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Beni komşum mantı bükmeye çağırsa seve seve giderim ucunda mantı yemek var sonuçta ahahah
(453 puan) tarafından
Canım bu sürekli birşeyler istiyor benden herşeyi ama tencere bile istedi sürekli oturmaya gelir davet etmez o yüzden açmıyorum artık kapisini
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Off yapışkan ve her işini tanımadığı etmediği komşuna yikanlardan nefret ederim kes irtibatı 
(453 puan) tarafından
Kestim canım bide zaten küçük bebeğim var durmuyor ona rağmen cagircakmis ne alaka
(6,676 puan) tarafından
Senin yüzüne de dese gelemem işlerim var de bişey mi istedi bitti de yüzsüz ya
0 oy
(3,197 puan) tarafından
En korktugum insan tipinden birisi, yapışkan ve sömürücü olmasi. Benden vazgecene kadar uzak dururum, evde bulunmam. Baska çözümü yok
(3,197 puan) tarafından
Annen yakinsa annene git bu aralar yada parka çık evde pek bulunma. Evine gelirse ne kadar mesafe koyabilirsin ki
(453 puan) tarafından
Kapıyı açmıyorum gurbetteyim.canim zaten oğlunun yanına geldi bir ay kalmaya haftaya gidicek
(3,197 puan) tarafından
Ya yaşıda büyükmüş. Allah yardimcin olsun
(453 puan) tarafından
Büyük durumunda iyi oğlu asker alamıyormu anlamıyorum
(3,197 puan) tarafından
Bunun maddiyatla alakası yok, alışkanlık ve birine yakın olmak istiyordur.
0 oy
tarafından
Valla iyi yaptın hatta birdakine ayakkabılarına içeri al 
(453 puan) tarafından
Öyle yapicam şuan diken üstündeyim gelir diye korkuyorum
tarafından
Valla al içeri ayakkabılarını
0 oy
(394 puan) tarafından
Ben sevmem böyle samimiyetleri. Çıkarsız komşuluk ilişkileri çok çok eskide kaldı. Ben cokmu yüz verdin anlamadim. Benim komşularım rahat rahat bisey isteyemez benden. Bende kimseden istemiyorum. Tanımadığım insanlarla o samimiyeti sevmiyorum. 
(453 puan) tarafından
Canım sürekli kapıyı caliyor surekli birşeyler istiyor bende bunu artık kötü olarak algıladım aklım başıma geldi iyilik yapmicaksin
0 oy
(988 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın nasil alistirirsan oyle gider yüz verme mesafeni koy kendi ihtiyacını kendisi alsın bi başkasından karsilamasin
(453 puan) tarafından
Ya iyilik yapalım derken suyunu çıkarıyor ben evde salça olmasın yemek yapmam surekli istemek nedir
0 oy
(6,435 puan) tarafından
En iyisini yapıosun hala gelio yani ben şok vallaha bişey için çağırırsa gül teyze benim bebeğim var de gözüne sok ay kadına çok sinirliyim sürekli sürekli sende 
(453 puan) tarafından
Postumu biliyorsun değil mi büyük ihtimalle aynen üç gündür gelmiyor şükür bakalım gelirse acmicam
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Komşuluk güzeldir ama suyunu çıkaranlar var hayatta maalesef. O kadar da değil.komşuluğunda adabı var bence
(453 puan) tarafından
Kesinlikle bide gecenin köründe 11 de gelmiş benden yoğurt kovasi istiyor yada kavanoz ayıp değil mi
(4,658 puan) tarafından
Harbiden suyunu çıkaranlardanmış senin komşu. Ayıp tabiii
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Yuzsuzede yüz  gerek yani uygun  bir dille uyar bence 
(453 puan) tarafından
Ne bileyim muhatap olmak istemiyorum çok gıcık kaptım aynı şekilde karşı komsumda bu durumdan muzdarip bende kapıyı açmıyorum
0 oy
tarafından

Saydıklarının  hepsını bızde komsumla istiyoruz veriyoruz birbirimize ama sömürme gibi bır durum yok karsılıklı bızde karşı bakkal derız hatta bırbırımıze biten bısey varsa alırız snra iade ederız ne yapsak bır tabakta bırbırımıze gonderırız :D beraber erıste de keseriz temızlıkte yaparız cocukları emanet edip ıslerımı varsa halleder gelırız bır kere o cagırdıysa bıdahakıne mutlaka ben cagırırım kahvaltıya yemege eşlerımız de tanısıyor aılece görusuruz ama sömurucu bır tip olsa asla tahamul edemezdim yuz verme 

(453 puan) tarafından
Bizde öyle değil ben istemiyorum kolay kolay çok zorda kalırsam  ve çağirmiyor hep birilerine gitsin cagirmasin
tarafından
menfeatçi boşver Allah askına

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 773 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 615 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,779 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu