0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (470 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşimin babasının şirketi vardı eşinin üstüne. Bi şekilde haksızlığa uğradı dolandırıldı vs şirket elinden gitti. Çok şükür eşimle birlikte yeni b dükkan açtılar. Bu defa benim üstüme. Fakat anlamadığım benim sürekli orada bulunmam gerekiyormuş kontrol etmeye geldiklerinde orada olmam gerekiyormuş sigorta vs için. Kayınvalidem bir kere olsun gitmedi şirkete ben neden gidiyormuşum sürekli anlamadım. Bebeğim var üstelik araç yok konumda eve çok uzak hiç kafama yatmadı bari bize bi oda yapın diyorum rutubetli ortam diyorlar e ne diye iş çıkardınız benim başıma yani. Bebeğimi kaynanama bırakayım gideyim istiyorlar ama yok öyle bir dava. Gece gece aklıma geldi sinirlendim. Doğum izninde çocuğu oldu vs diyemezler mi gelen yetkiliye canım aaa. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Kız üstüne dükkan yapmışlar sen de bulmussunda bunuyon :D

-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayyy bunlar bir kere dolandirilinca kendileri üstüne almamışlar sana yapmışlar insAllah biseyler yapipta senin basın ağrımaz ben olsam kabul etmezdim korkardım valla 

Dükkan senin üstünde olunca senin dukkana gitmene gerek yok belliki senin evinde olduğunu cekemiyorlsr ve calismani istiyorlar açık açık diyemiyorlsr böle dersek kekleriz gelir çalışır gibisinden. Düşünüyorlar 
0 oy
tarafından
Ne alaka canım.benim eşim memur olduğu için dükkân acamiyor benim Üzerime iki dükkân açtık ikisinde de eleman duruyor birşey olduğu zaman çağırirlar gidersin ya da gelip alırlar 
(470 puan) tarafından
Sigorta olunca işin içinde çalişiyor görünüyorum gerçekten calisiyor mu diye teyit ediliyormuş oyle bir şeyler işte.
tarafından
O ilk açacağım zaman maliyeden geliyorlar fotoğraf çekmektedir için canım daha sonra gitmene gerek yok eve gitti hastaydı bir suru bahane bulunur yani gelirlerse ki o da çok zor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ebruesen (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,944 soru

24,023,538 cevap

328,322 kullanıcı

...