0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 28 aylık kapıda parka gitmek için oğlumla eşimi bekliyorduk yan binanın cocugu 5 yasında o cıktı annesiyle cocul sürekli yola atlayan araba varmı yokmu diye vakmaz bile benim oğlım elhamdülillah sağ sola bakar elimi turup öle cıkar yola neyse oğlumun ceketi düştü eğilip almaya kalktım bi baktım oğlum yok yan binadaki 5 yaşındaki cocuk oğlumu sürükleyerek yola fırlatıyor ve araba geliyordu oğlum diz üstüne cökmüş karsı koymaya calışıyor ama nasış cığlık attım bir görseniz mahalleyi ayaga kalktı cığlığımla ve cocun annesi hala merdivemde oturuyor bide diyo ne bagırdın ya ben burdayım birşey olsa alırım dedim dalgamı geciyorsun başladım aglamaya haşa cok kötüyüm kızlar piskolojim maf oldu

7 Cevaplar

+1 oy
(675 puan) tarafından
Çocuğun annesine de kizsaydiniz bu ne vurdumduymazlık çocuğuna sahip ciksin
tarafından
Ben tutuldum kuzum ağlama krizine girdim binaödaki komşular su getirdi içirdiler falan ruhum cekildi resmen
(775 puan) tarafından
+++ aynı fikirdeyim
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Böyle azman yetiştirip bı de seni mi sucluyor
0 oy
(269 puan) tarafından
ayni bnm kardesim gbi desene oda 7 yasinda ve benm oglumda yaramaz oda yaramaz ikisi bi araya gelince asla zaptedemiyorum
0 oy
(140 puan) tarafından
Agzina iki tane çarpsaydın
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Ayy annenin rahatlığına bak oyle kadının da oyle cocugu olur cok sukur iyiki birsey olmamış canim kıyamam çocuğunuz da korkmustur
tarafından
Malesef cok nazik bir cocuk inş gece ağlayarak uyanmaz
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kız afedersin ama ne ağlıon bağırsaydın ya suratına suratına ahlaksızın senin kadar rahat değilim ben diye vallaha kimse kusura bakmasın çocuğunu fırlatı verirdim ben 
tarafından
Aglama krizine girdim komşularım geldi su içirdiler falan kendime gelemedim panik atagım var kitleniyorum nefesim kesiliyor
(6,435 puan) tarafından
Ben bile **** oldum komşunun kızı bilerek kızımın ayağını ezdide 4 yaşında önce ses etmedim yanlış oldu sandım kızımda konuşamıyor pek acısını yüzünden anladım ıkıncı kez baktım bisikletin arka tekerine sıkıştırıyor ay bi fırladım kolundan tuttum sıkıca bana bak dedim zaten hemen bi durakladı gitti sonra kaynanamda ne olacak diyo nasıl ne olacak ya
0 oy
(988 puan) tarafından
Böyle yetiştiriyorlar ondan sonra nie benim oylum böyle die dert yaniyolar o korkuyla o kadının burnuna kafayı atmıştım vlla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 753 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,769 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,220 göst.

Kategoriler

1,467,611 soru

24,047,159 cevap

329,459 kullanıcı

...