+1 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından

Şu sıralar eşim içten cıktığıı için iş bulamıyo baya dara geçtik iş arıyo dolduruyo form geri dünen yok kiminn duası kiminin beduası 3 cocugum var dua edinde hayatımız rayına girsin şimdiden cok teşekür ederim <3

12 Cevaplar

+1 oy
(1,248 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ayetel Kürsi okudum Rabbim ferahlık verir inşallah bizde borclrdan sıkıntıdayz binada şükür diyorum 
(1,234 puan) tarafından
Saol canm bnim rabbim sizzinde yardımcınız olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah bol kazanç kazancınıza da bereket versin. Ben her gece yatmadan önce vakıa, bazen aksattim 2 güne ama haftada 1 den daha uzun süre olmadan okudum çok faydasını gördüm tavsiye ederim size de 
(1,234 puan) tarafından
Tm canım okurum cok saol
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Allah yardımcıniz olsun canım 
(1,234 puan) tarafından
Saol canm bnm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allah hayırlı kapılar açsın hayırlı bereketli tükenmez paralar versin, amin... Kaynanam da bize böyle dua eder hep:) 
(1,234 puan) tarafından
Amin cümlemize canm cümlemize
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun aileler işe girene kadar yardım etmiyor mu belediyeye gidin gıda ve para yardımı yapılabilir sana dua edicem içim cız etti
(1,234 puan) tarafından
Saol canm benm aillerde kndilerine yetiyolar o yuzden zorlamak istemiyoruz kimseyi babamda yok anneme yüklenmek istemiyorum kayınpederimde emekli aylıgı tek alıyo onlarda kndi halinde
(1,671 puan) tarafından
Keşke olsada yardım etsem banada dua eder misin babaannemin bana bıraktığı yüklü mirası babam vermiyor keşke verse kiradan kurtuluruz bebeğime güzel bir gelecek hazırlardım
(1,234 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun ya bi baba nasıl yavrusunu düşünmez rabbim hideyet versin
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kapilar açsın tez vakitte insallh
(1,234 puan) tarafından
Amin canım aminn inş
0 oy
(54,192 puan) tarafından
Rabbim is rastligi versin insallah
(1,234 puan) tarafından
Amin canm aminn
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım inşallah yakın zamanda eşin kafasina göre iş bulur
(1,234 puan) tarafından
Aminnn inş canm
0 oy
(512 puan) tarafından
Canım benim içimi ferah tut Allah'ım yardım etsin insallah
0 oy
tarafından
Allah bı kapı açsın isallah canım benim eşimde altı aydır çalışmıyor 100 bin kredi çekti bitti altı ayda 2 çocuğumla kiradayim banada dua edermisiniz
0 oy
(979 puan) tarafından
Eşim çalışıyor ama bı dünya borç var maaş almadan gidio çocuklara bezi zor alıyorum dünya dua üstüne Rabbim bütün darda olanlara bı kapı açsın içinde de bizlere inşallah elbet bu günlerde geçecek..  inan çok zoruma gidio kndimi düşünmüyorum bile sdce çocuklarım rahat etsin istiyorum bsyde gözü kalmasın ama olmuyor isteklerini alamıyorum bile hep milletten gelen kıyafetleri giydiriyorum oyuncakları bile Sağdan soldan gldi bsy istyr paramz olunca alcm diyorum içim paramparça oluyor
0 oy
tarafından

Hayırlı geri dönüşler olsun inşallah 

Allah evinize bin bereket versin kimseyi de dara sokmasın <3

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 331 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
51 cevap 782 göst.
0 oy
6 cevap 372 göst.