+3 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar ya nasil.mutluyum ablam yine birsuru sey göndermis ogluma bunun yaninda birsuru kiyafet ben evlenmeden.önce yegenlerime herseyi yapardim ama evlendikten sonra yapamiyorum hicbsey alamiyorum durumum el vermiyor kendi cocuguma bile alamiyorum dogru duzgun oglum 8 aylik abla birsuru oyuncak gonderdi geçen gün dolabini doldurucak kadar kiyafet gonderdi kış ve yaz için hicbiseye ihtiyacimiz kalmadi Allahim razi olsun Rabbim evine barkina bereket huzur versin inşallah

27 Cevaplar

0 oy
(23,371 puan) tarafından
İnsanın bu hayatta bir ablası olmalı .

Çok şükür ki benim üç tane maddi imkanı olandan çok maddi destek gördüm biri okuyup işe girene kadar sponsor oldu resmen şimdi küçük bebeğim var asla kendi maaşı var demez hala alır diğer ikisi ev hanımı onlarda her derdimde yanımdalar Allah ayırmasın hiç bir zaman 

Senin ablana da daha çok versin 
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Ablalar iyiki var benimde iki ablam var çocuklarının küçülenler oyuncakları bana gelir hep. Toplamda 4 çocuğumuz var elden ele dolanan kıyafetler oyuncaklar benim oğlandan annemin evine gider en son depolama alanımız orası :D

tarafından
Maşallah canim benim bi ablam var 3 yegenim var 2 ortanca kiz dider 2 si erkek sagolsun ablam herseyi gonderiyo oglumdan buyukler en kucugu 2 yasinda yaz kis kiyafet almiyom begendigim olursa heves ettgim onu aliorm oyuncak desen maşallah oda dolusu oyuncaklari var gonderio ablam surekli .d.d
0 oy
tarafından
Maşallah ne güzel güle güle kullan 
tarafından
Sagol canim
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ooo servet yatıyor burada :) Allah ağzınızın tadını bozmasın, Maşallah. Daha güzelleri ablanin da olsun 
tarafından
Amin canim cok sagol
0 oy
tarafından
Okuyunca çok duygulandım ya ne güzel bir insanı mutlu etmek 
tarafından
Evet gercekten oglumda cok mutlu oldu
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Nede güzel dizmişin kız öyle 

Güle güle oynasın kuzucuk

İlgili sorular