0 oy
1,028 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
2017 den beri birliktelik leri varmis daha yeni yuzuk filan kesme töreni oldu yarın tatile gidecekmis emin olamıyorum diye bana sordu siz olsanız gidermisiniz surekli evinde kaliyorum zaten aynı sey diyor annesinin haberi olmayacak mis ve sizce bunlar evlenirmi

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes namus timsali maşallah :) bizde eşimle 10 yıl beraberdik. Çok tatile de gittik. İlla birlikte tatile gidince oyle birliktelik olmuyor. Hanı o işin şartı tatil değil tatilinde gerekçesi o değil. Sığ düşünmekte üstümüze yok. Yapacak insan heryer de yapar. Yapmadım ama yapanı yargılamam. Herkesin kendi hayat görüşü bir çizgisi var. 
-Reklam-
0 oy
(2,674 puan) tarafından
Herkesin hayatı kendine ya ister gider ister gitmez ister evlenir ister evlenmez siz insanlariin ozelini fazla merak etmeyin
0 oy
(537 puan) tarafından
Zaten aynı evde kalıyormuş bunlar tatile gitmesi mi sorun sanki aynı evde yaşarken evcilik mi oynuyorlar acaba
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Beni hiç ilgilendirmez derdim 
0 oy
(907 puan) tarafından
Neden bu kadar taktınız ki tatil gitmesinden. Zaten eve geliyormuş. Ortada yanlış bir durum yok. Bırakan kişi çoktan bırakırdı görümceni. İlla tatil gidiyorlar diye bunu namusa bağlamayın.çevremizde ne namussuzluk dönüyor. Demek güveniyorlar birbirlerine. 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kime ne? Bize ne? Size ne? Hayat onun. Biz neden dedikodusunu yapalım ki. O oyle bir hayatı tercihnediyor ve bizim standartımıza uymuyor diye neden lincleyelim
0 oy
(8,710 puan) tarafından
Bende eşimle sevgiliyken tatile gittim. Evlenir mi ne alaka niye evlenmesin
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Bilmem kimsenin evlenip evlenmeye ehlinin garantisi yoktur bence. Evinde kalıyorsa bencede tatile gitmesinde sakınca yoktur anajsjsj
0 oy
tarafından
He sende sey dememizi bekledin herhalde yok evlenmezler o tatilde heveslerini alir birbirlerini birakirlar ulan yenge degil misiniz var ya hepiniz ayni :)) 
0 oy
tarafından
Sanane ki ilişki yi diyosn oda seni ilgilendirmez.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 466 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 904 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,038 cevap

331,210 kullanıcı

...