Arkadaşlar oglum aşırı yaramaz oldugunu bılıyorum başta bunu belırtıyım, kaynanam kayınbabam bugun bizdeydi, sabah kahvaltıdan sonra annem gılin dogum hediyesi olarak getırdıgı felaryumla oynuyordu oglum bende yanımdaydım, eşim ortalığı topla dedı bende banyo mu lavobamı yıkıycaktım bulasık falan derken, oğlanın elinden aldım rafa koydum bıraz agladı aldım diye ama kırılmasın bır yerını kesmesin dıye, kaynanamda getir oglum bende bakıyım kırılırsa kırılsın bırsey olmaz dedıgını duydum ama seslenmedım, hanı ıcınde sadece anne ve bebek olanlar vardiya ondandır, sırf kıskançlık yuzunden bakmadı oglana, tam banyoya gıttım arkamdan cat dıye bır ses, eşim biliyordu manevi degerı olan bir hedıyemdı kaynanam gılın nede esımın dogumda bır copunu gormedım cıcek bıle almadı esım, neyse sinirlendim, kaynanam gıl parka ındırdı oğlumu o sıra esım geldı yanıma bakmıyorsanız soyleyın ben bakarım oğluma dedım bana saygı duymuyorsunuz degerı verdıgım seylere hep zarar veriyorsunuz dedım ben alırım dıyor hıc aldıgınıda gormedım de neyse,
Arkadaslar esım alsa bile hatırası farklı onu o almış oluyor oğlum kendı annem gılde 2 tane termos kırdı eşim hadi ayıp oldu biz parasını verelim yada alalım demedi kendı annesı gılde eve çöp alsa cok kıymetli oluyor, madem almıyorsunuz alana da saygı gosterın dedım