0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 27 aylık bir ara tırnak yemeye başlamıştı acı oje aldık ben gel cici diye sürdüm ama şeffaf yani. Sonra istediğinde suruyordum unuttu yemeyi bıraktık. Ben 1 senedir oje kullanmıyorum benden de görmüyor. Bugün cici dedi yok Kızım dedim çok ağladı kucağıma aldım dolaba gittik ben acı ojeyi daha almadan o kırmızıyı aldı. Kirmizi istiyorum dedi . Vaz geçmedi sürdüm ayaklarına da istedi üstüne bana da sürdürdü. Yani ben şu an bunu yapmak istemiyorum hiç birinde de görmedi renkli. Şimdi ben uyurken silecegim ama yine isterse ne yapmaliyim.  Unutmuyor da hiç. 

7 Cevaplar

0 oy
(15,080 puan) tarafından
Mara su ile çıkan oje var canım bi bak
tarafından
Bakayım canım sagolasin
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Bence bı şekilde kandır umuttur çünkü iyi bisey değil deminde bir posta yazdım küçük bı kıza oje surmusleer doktor gördü ve çok kızdı bu çocukların tırnakları bizim gibi kalindegil surdunuz oje bı sure sonra derisine işler emer dedi bida sürme dedi
tarafından
Allah korusun ya evet hem sağlık açısından hemde bilinç altı açısından istemiyorum. Acı ojeyi de mecburen almıştım çok da uzun süre geçti aslında ama unutmamış
0 oy
tarafından
Yıkandığında çıkan oje var 
tarafından
Sagolasin şimdi öğrendim bakayım. Bir süre de öyle kandırır unuttururum belki
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Çocuklar için zarrasız ojeler var onlardan alabilirsin canm
tarafından
Sagolasin canım yeni ogrendim
0 oy
tarafından
Alistirmamaya çalış. Mesela oyun kurarak unutturabilirsin. Ojenin uykusu gelmis uyuyor hadi onu dolaba koyalim rahatca uyusun ustunu de örtelim usumesin örtü örtüp  kaldirabilirsin. Hem saglik açısından kucuk bebeklere zararli hem de ortalik sapik insanlarla dolu. Ben disarida kötü sapikca bakışlarin ihtimaline dahi tahammül edemem. 
tarafından
Evet canım ya. Yani yikananlar varmış ama onlar da bilinç altı için istemiyorum belki bir süre idare ederim. Aticam kendi ojelerimi de zaten yada veririm birine .
0 oy
tarafından
At ojeleri evden isteyince beraber arayın yok bulamadık tüh falan yap 
tarafından
Evet en iyisi bu galiba . Zaten kullanmıyorum öylece duruyordu .inşallah çok üzülmeden ağlamadan unutur
0 oy
tarafından
Bende bir ara kızım çok istiyor diye aldım bir kaç tane sürdüm ama geçen gün attım hepsini kızım isteyince kaybolmuş yok dedim ağladı ağladı istemedi bir daha 
tarafından
Ay inşallah çok üzmeden hallederim bu konuyu. İkimiz de kırmızı kırmızı geziyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 281 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 663 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 333 göst.