0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (907 puan) tarafından
Oğlum 28 aylık olacak. 2 yaş mayıs ayında başladık wc eğitimi ne. Lazımlık aldım oyuncak zannetti. Aparat aldım sonra. İlk 2 hafta anca oturdu wc daha sonra aralarda gerileme oldu pes etmedim devam ettim. Şimdi 4 gündür ben wc götürmesem çiş yapıyor altına. Kaka sorun yok alıştı. Artık geceleri külot bez takıcam. Gündüz bilemiyorum of of of 

4 Cevaplar

0 oy
(5,370 puan) tarafından
Tekrar bez takarsan bir sonrakine hiç alışmaz. Sen muhtemelen çocuk hazır değilken başladın o yüzden bu kadar uzun sürdü. Kuzenimin oğlu nerdeyse 1 senede alıştı tuvalete. 
(907 puan) tarafından
Canım 19 aylık iken 1 hafta yaptık olmadı. Daha sonra mayıs ayına bıraktım. 23 aylık tı başladık
(6,435 puan) tarafından
Hazır değilken başlamışsın canım ayına göre değil çocuğun hazırlığına göre başlamalısın 4.günde kızım alıştı gece bağlıyorum çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Çocukları çok zorluyorsunuz bence bukdr uzun süre bilmiyorum bende oğluma denedim mesela hazır değildi yani istemedi çocuk ara verdik sonra tkrr denedim hemen öğrendi üç yaşına girecek bende geceyi kesmedim öğreniyorlar yani kendi bezimi çıkar diyordu dört ay zorlamaya gerek yok 
(14,147 puan) tarafından
Geçici bir durumdur belki bakalım duzelir ins
(907 puan) tarafından
Umarım canım dışarıda 2 saat dursun çiş yapmaz. Gece 2 defa kaldırır yaptırırım sabah kuru kalkar. Çiş der wc gideriz. Ama gündüz ben götürmesem altına yapıyor. Kaka wc yapar
(14,147 puan) tarafından
Oyuna dalıyor olabilir mi acaba
(907 puan) tarafından
Oyun dalıyor olabilir. Yada üşütüyor olabilir mi bilmiyorum. İlk gün 4 defa kaçırdı kızdım ondan mı bilemiyorum tepki amaçlı altına yapıyor
(14,147 puan) tarafından
Benimkide tutuyor çünkü oyuna dalıp olablr hepsi bklim geçicidir ins
0 oy
tarafından
Bikaç defa denedim olmadı en sonunda kızım 33 aylıkken kendi bıraktı bezi öyle alıştı zorlamamak  lazım hem sende yipranirsin
(907 puan) tarafından
İnan çok yordu bu kaç gündür. Kış geldi hasta olucak. Gündüz bez takmıyacam 1 hafta daha. Olmadı sadece gece takarım.
tarafından
Tahmin edebiliyorum ben iki üç  kez pes etmistim çünkü gerçekten çok yorucu oluyo
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm bende kizima 22 aylıkken başladım şimdi 24 aylık halen arada çişini kacirir halılara bugünde kakasını balkona yapmış :)) gece desen sabaha kadar yataktan çiş temizliyom ama saldım artık ya böle böle detaylı ogrenecek pes etmiyom zorlanıyomda kendi istedi bezini hep çıkardı takmadı 
(907 puan) tarafından
Sorma, valla alez olmasa yatak çöp olacak:)
(3,417 puan) tarafından
Bende Alex de yok benim yatağın üstü çıkıp yıkanıyor o yüzden Alex kullanmiyoeum yatağın içine islemiyor sıvı alt açma seriyorum üstüne çarşaf sabaha kadar 4-5 kere çarşaf değiştiriyorum bazen yatağa değse de üstünü çıkarıp yıkıyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 440 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 995 göst.
27 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 607 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,202 göst.