0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Ve yorgun hissetmek sürekli uykum var omuzlarımda çok ağır büyük varmış gibi hissediyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu ara bu benn namaz kil kuran oku ya allah bismillah deyip sirkelen inşallah ben oyle yapiyomm
tarafından
Ne guzel rabbim namaz sevgisi versin canimbende namazimi duzenki kiliyordum ama dünyalık üzüntüler düşünceler yüzünden ibadet edemez oldun simdide namaza durayım nefesim kesiliyor bi tuhaf oluyorum kilamiyorum ne yapicam ben
tarafından
Sadace namaz olmaz tek başına yaparsan sürekli seytan vesvese veriyo yanina muhakkak birseyler eklemelisin kuran kerim okumak teşbih çekmek tuncina tevriciye okumak bir mescide bağlı olamak gibi vs vs esmalar cekmek bunlari gorev haline getirmek avam olan insanlardan uzak durmak gibi inşallah anlata bilmistirim
tarafından
Çok teşekkür ederim gayet güzel anlattin insallh namazımı tekrardan kılmaya başlayacağım duanda unutma bu kardeşini de :)
tarafından
İnşallah canim allah iman ile  göçe bilmeyi yaptıklarımızi zayi etmemiyi nasip eylesin inşallah
tarafından
Amin amin canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleyim v
(16 puan) tarafından
Tüm anneler mi böyle ya tembelikmi yorgunluk mu anlamadım
0 oy
(416 puan) tarafından
Bende öyleyim kac gundur üstümden gitmiyor oğlumda hasta hıc keyfım yok
(16 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(416 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(11,467 puan) tarafından
Aynı ben sürekli yorgunum sürekli nefes darlığım var namazlarimi killarim kuramını okurum gün içinde sürekli salavat getiriririm ama bende kansızlık vitamizlik çok fazla var tedavi görüyorum ben ona bağlıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde sweet rainbow (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Havva4545 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.