Allah nasip ederse cuma günü sezeryan olacağım kafayı yemek üzereyim hala karar veremedim dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum hangisi daha iyi olur diye spinal mi genel mi spinalde baş ağrısı kaldığını söyledi ben de biraz korkağım paniğim beni de tanıdığı artık gel seni genel yapalım dedi ben de spinal anesteziye çok heves ediyordum çok tavsiye edenler oluyor ama gerçekten de çok korkağım eğer öyle olursan ameliyat esnasında bağırırım aksi bir şey yaparım diye korkuyorum eğer öyle bir şey olursa dedi doktor bizide etkilersin isimiz zorlaşir dedi ne yapacağımı bilmiyorum gece gündüz yatıp kalkıp düşünüyorum hala karar veremedim ikisini de olan varsa yorum yapabilirler mi o igne acıtır mı ya da ameliyat esnasında acı çeker miyim
Canım ben genel oldum.hicte baş ağrısı vs olmadı.. narkoz atımı vs de olmadı.. hatta bacaklarım sağlam olduğu için gece boyu refakatçi olmadan kendim saat başı yürüdüm.. çok şükür hiçbir problem.yasamadim..
Sadece esimde doğuma girdi ikimiz o ana tanık olmak istedik.. ama ben eşlik edemedim
Bebeğim.odaya çıktıktan 1 saat sonra ben çıktım.. yarım saatte odada istirahat ettim sonra bebegimi aldım kucağıma..
Yine olsa yine genel olurum bugüne kadar hiç narkoz almamıştım bende paniktim.. ama çok şükür ne istifra ne başka birşey olmadı.. bolca sıvı içtim yürüdüm işlem.tamam
Bende çok isterim genel olmayı ama bebeğimi görmek için belden aşağı oldum gerçi doktor da öyle karar verdi ben üniversite de sezerýan oldum bağırma falan olmuyor sakinleştirici yapıyorlar konuşabiliyorsun ama bağırma durumu kesinlikle olmaz çünkü sakın bir konuşma şeklinde oluyor insan
Ayaklarımı oynatamadogim da ya deprem olursa beni kimse dışarı çıkartmaz diye düşünmüştüm tövbe bendeki de farklı bir düşünce
1,508,578 soru
24,620,364 cevap
364,577 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın