0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gerçekten anlıyorum sizi bazı kayanmalar çok kötü mesela ben kyanamami çok seviyorum bugün hastaydım bana ilaç aldı yemek yapti kızıma baktı ben uyudum maşallah diyelim kendime geldim uyandım Allah ondan razı olsun gerçekten 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Napalm şimdi bu postara bende bi hava atayım milete nispet yapayım mı dedin 
tarafından
He jsjsjsj
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Bende cok şanslıyım.   Annem gibidir. Maşallah diyelm
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Allah cezasını versin benim kaynanamı da nefret ediyorum 
tarafından
Kötü mü cok
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Vay ne güzel ya. Bizimki de aslında kötü biri değil de sorumsuz  çocuk gibi küsüyor trip atıyor.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Bak boyle kaynanaya annem dersin canim biz havtasonu ful hastaydik arayip sormadi bile hadi beni gectim insan ogluyla torununu merak eder ama o hasta olsa beni arardi hic halim yok soyle boyle diye ben salakta kiyamayip yemek yollardim bak ne ariyo ne soruyo yemegimide yaptim evimide temizledim allah kimseye muhtac etmesin ne beni ona ne onu bana boyle yapincada ister istemez zoruna gider yani 
(7,470 puan) tarafından
Ahh canim ya allah razi olsun çok şükür allah güç veriyor hallediyorum ama insanin zoruna gidiyor hadi bisey yapmada bi nasilsiniz diye sor vicdansiz kadin esimde bende kizimda hastaydik ne gozum ne burnum durdu surekli akti
(7,101 puan) tarafından
Aynı haldeyiz ama Allah bana yeter boşver bekleme bişey kimseden
(7,470 puan) tarafından
Beklemiyorum çok sukurde yetiyor ama zoruma gidiyor sadece bak sildim supurdum bugunde simdiye kadar iyiydim yine akmaya basladi ama isimide hallettim gercekten yardim ediyor hamd olsun
(7,101 puan) tarafından
Aman devir öyle bir olmuş ki herkes öncelik bana verilsin özellikle büyükler de biz buyuguz bizi arasinlar bize ilgi göstersinler... Bir döngü içindeyiz
(7,470 puan) tarafından
Hiçte aramiyorum çok salaklik ettim akıllandım artik
0 oy
tarafından
Benimkide orta derece
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Çünkü bir dert postu görenlerin dertleri kabarıyor çocuk sallarken açıyor :) senin yok diye sanane elif karisma milletin derdine 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 741 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,011 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 653 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 986 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (21,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,297 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,355 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,649 soru

24,113,868 cevap

333,118 kullanıcı

...