0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (3,474 puan) tarafından
Eltm eşimn kuzeni ve asla evlendiği günden beri bize slm dahi vermez eşimele konuşur ama benle ve diğer akrabalarla asla neyse bugun laf arasnda kaynanam memlekete gidecek dedi halbuki annesi buradan gideli daha 1 ay oldu gidebilir bizi ilgilendirmezz bnde gittim geldm bana bir hoş geldin demedi bnde, eşimi  aradm kuzenn memlekete gidecekmiş bu akşam asla dedm otobuse bırakmıycan arayıp vardn mı yada paran biletin demiyceksn dedm senn aileni tınlamayanı sende tınlamayacan dedm sen söyledin haberm oldu dedi bilmiyordm gideceğini bnde kardeşin bile sana haber etmiyor dedm gör onlardaki değerini dedim buna bıraz kızdı işim olmaz banane zamnm olsa bahçeye gübreye giderdim beni ilgilendirmiyolar snde boş işlere takıyon dedi, haksız mıyım söyledm diye biz niye adam yerine koyalım ki onları, 

5 Cevaplar

0 oy
(17,286 puan) tarafından
Kocan hakli boş işlere takiyorsun. 
(3,474 puan) tarafından
Ama arayıp sormasını isteyorm adam yerine koymasın onları,
(17,286 puan) tarafından
Iyide bir maf varya bilir misin. Eşeğin aklina karpuz kabuğu düşürme diye. Sen resmen adamin aklına sokuyorsun. Yani bunun için arayip uyarmak yerine akşam kocan gelince laf arasinda söyleyebilirsin. Yada bi kahve yapip sohbet ederken anlatabilirsin. Yanliş şekilde istiyorsun bence.
(3,474 puan) tarafından
Ozmana kadar kaynm arayıp abi para lazm derse, arabayı da isteyecek zatn benzini benden yolu benden yüzümüze bakıp değer vermeyen birine istediğim şey çok değil
-Reklam-
0 oy
(163,448 puan) tarafından
kaynin karisinin gidiceni niye senin kocana haber etsin ona ne ben olsam bende soylemem gereksiz
(3,474 puan) tarafından
Yol parasını eşimden alacak kendisi borç ödüyor, bnde vermesini istemiyorm
(163,448 puan) tarafından
borc yiyen kesesinden yer
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kaynın niye haber etsin ki kocana esim memlekete gidiyo diye sende eşini doldurms gibisin sanki. Senle konusmuyosa konusmasn bırak esn ne yapıyosa yapsn kötüysede kendi kendine görür
(3,474 puan) tarafından
Kaynm araba parası ödüyor harçlığını kocamdan alıyor, karımı götür derse götürmesin diye
0 oy
tarafından
Eltin memlekete gidecek diye kocası neden abisini arasın,vallahi bir tuhafsiniz 
(3,474 puan) tarafından
Kaynm harçlığını kocamdan alıyor, karımı otobusle götürse para verecem derse vermesn istemiyorm siz olsanız para vermesi otobusle götürmesi hoşunuza gidermi
tarafından
Kaynin çalışmıyor mu eşek kadar kafam ne diye abisinden para alıyor?
(3,474 puan) tarafından
Kamyon aldı ortak paradan borç ödüyor harçlığı ı eşimden yada annesinden alıyor bnde bize saygı duymayan birine Altan alıpta evimden kıstığımı ona yedirmek istemiyorm bunn içinde eşimi uyarma gereği duyuyorum babaları vefat etti eşim babası yerinde şuan
0 oy
(449 puan) tarafından
Bende memleketime gidiyorum eltime de gorumcemede tenezzul edip haber etmem. Kaynanamda dahil gidecegim zaman kaynanama sadece bu ay gidecem diyorum gidiyprum. Kaynanam gilde sizin zihniyetinizdeydi gelirken giderken hep haber verip izin almamizi herkese gidiyorum diyip gitmem gerekiyormus ama öyle yapmadim. Asiyim ve hakliyim 
(3,474 puan) tarafından
İzin almak değil, eğer yol parasını eşimden gidecekse yada kocası değilde eşim otobusle bırakacaksa bende giymiyceksin derm normal zamanda yüzümüze bakmazlar işler düşünce de sinsi hareketler yapacaklar bnde buna gelemiyorum
(449 puan) tarafından
O zaman siz haklısınız

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 461 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 503 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 459 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,964 soru

24,132,233 cevap

334,097 kullanıcı

...