0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Kızlar herkese mutlu günler sizden marka önerisi isticem bulaşık makinesi icin hangi marka iyi tabi hepsi iyi marka ama ben altus aldım berbat cıktı yedi bine kadar alıcam öneri istiyorum ikinci el almıştım bilerek bosch marka oda leke bırakıyor sıfır alıcam yeniden 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa ben daha bu ay aldım Altus niye ki en iyi o yazıyordu diğer beyaz esyalarim da altus bozulmadilar iki yildır kullaniyorum
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Kiz ben geçen trendyoldan getirdim Vestel 4400 e almıştık smdi 5000 olmuş ama makinede makine mi cidden tabletimide faryy almıştım daha iki ay oluyo çok memnunum alan herkes de memnunmus aynisida geldi hiç marka bakma komşumun Arçelik bir p ka yaramaz attığı pis cikiyo geri
0 oy
tarafından
Valla bence tamamen şans işi bu canım ben beko aldım kaç sene önce illallah ettim resmen 14 senede binn kere servise gitti hatta kaç makine parası harcadık bilemezsin sorsan beko dünya markası

Annemin altus makinesi gayet öamnun hiç tık demedi maşallah bende şimdi altua alacağım 
(1,057 puan) tarafından
Altus berbat cıktı ama camaşır makinasını kullanıyorum on numara altus
tarafından
İşte diyorumya şans işi canım mesela sakın dijital ekranlı olanlardan alma hengi marka olursa olsun
(1,057 puan) tarafından
Yok kız dijital asla almam encok bozulan onlar ceviriyorsun yaa eski modeller öyleydi oyle düşünüyorum
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Beko ya da Vestel tavsiye ederim anne evinde Beko kendi evimde Vestel var hem çamaşır hem bulaşık makinesi gayet iyi.

Fiyatları hakkında bilgim yok ama 
(1,057 puan) tarafından
Fiyatlar ucuk hepsinin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 500 göst.
7 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 194 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,071 soru

24,119,797 cevap

333,415 kullanıcı

...