0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Normal doğum yapmayı çok isterdim 2 normal doğumdan sonra ben şok oldum bebek doğum kanalına girmiş Ekim 15 sezeriyan tarihim Sezeriyan dan sonra nezaman duş aldınız nezaman duş alınmalı dikişlerime nasıl bakmalıyım korse nezaman takmalıyım göbek kalmaması için çünkü bu konuda biraz cahilim bilmediğim için sormak istedim eşim işte oludcak benim tek yardımcım büyük oğlum bebeği kucağıma alıp kaldıra bilirmiyim acaba ve en büyük sıkıntı süt sezeriyan dan sonra hemen sütünüz geldimi gelmediyse hangi sütten almalıyım Aptamil alsam olur mu acaba

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birincisi ben normal doğum yaptım ama sezeryandan beter gecti hastanede yeni sezeryan olmuş bir kadın gördüm iki günde kalktım ayağa dedi çok rahattı ben oturamiyirdum bile ablanın kötü geçmiş olabilir senin de kötü geçecek diye bir şey yok ayrıca en kötü ameliyat bile 20 günde iyileşiyor 
-Reklam-
0 oy
(1,182 puan) tarafından
İyileşme süreci kişiden kişiye göre değişiyor. İllaki acı oluyor ama zamanla azalıyor sonucta bikaç gün sonra acısı ve dikişler tam geçmesede ayaklanıyosun hatta ikinci gün bile yavaş yavaş ayaklanmış oluyosun . Benim sütüm iki sezeryandada geldi hiç mama lullanmadım ikisindede. Sezeryanla alakalı olarak süt gelmeyecegini düşünmüyoeum. Diğer sorulara banyo korse va doğumdan sonra doktorunuz ve hemşireler bilgilwndirmw yaparlar
0 oy
(435 puan) tarafından
Bende 13 ekim 2020 de sezeryan yapmistim benim 2 gun icerisinde sütüm geldi tabii gelene kadar da emzirdim ama acilsin kanallar diye ben sma almistim mamasini cok iyi geliyordu duş içinde doktorum dogumda dikis yerime su gecirmez bant yapistirmis hemen eve gidince dus almistim ben seni orada bilgilendirme yaparlar ama korseye gelirsek 40 gun iyilesme suresinden sonra hemen kullan cunku ben kullanmadim gobegim.kaldi
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Balım benim bebeğimin suyu azdı kanaldaydi normal doğum başlattılar .... Neden hemen sezaryan demişler sana 
0 oy
(199 puan) tarafından
Beni beni bihterini
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Taze lohusa ben geldim benimki zorunlu sezeryan oldu ve ilk tecrubemdi belden uyusturmali oldum bebeğimi hemen goreyim diye çok zordu gerçekten bebeğimi oturarak emziremedim zatn ilk gelen süt damla damla geliyor eşim kaşıkla sağdı verdi sonra pompayla birseer yapmaya çalıştık eve geldikden sonra bende ciddi baş ağrısı oldu bu herkesde olmuyormuş bn çok kötü yaşadım düşün yatiyorum sıkıntı yok kalkıyorum dünyam dönüyor baş ağrısı dişine vurdu kulağıma vurdu 10 gün sonra ayaklandim bn korse hala takmadim göbeğim var rahatsız ediyor bnj süt olayına gelirsek hamilelikte zaten geliyor ilk gelen süt hemn gelmiyor sende biliyorsun kimi insanda gelmiyor ama bunun sezeryan veya normalle alakası yok bnce kimi insanda geliyor hemen o damlalar kimi insanda gelmiyor sende daha önce geldi mi örneğin ablamda iki normal doğum yaptı ilk çocuğunda hamileliğinde gelmedi ikincide geldi

48 saat hastanede geçiyor zaten eve geldiğimde 3 gün yani eczaneden eşim su gecirmez bant aldı yıkandjm hoşaf felan getir yanına kahve al kafein baş agrjsina iyi geliyor bunlar geliir aklıma 38 gün oldu bugün inan unuttum sağlıcakla al biraz uzun oldu :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.
8 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.