0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından
kizlar hep burda goruyorum kaynanam bizi evine cagiriyor yada kaynanam evlerinde kalalim diye israr ediyor diyen  arkadaslarimiz var bazen dusunuyorum acaba sadece benim. kaynanam mi boyle dort yildir  evliyim  bi kere bile  bize gelin  dememistir  biz gittigimizde  de asla kalmamizi  istemez biz kendimiz  kalsakta  bir iki gun sonra iste sizde biseyler alin para yok bugun yemek yok yapim falan konusmaya baslar kizima kizar bunu elleme sunu alma ama durumlarida iyi yani ama yinede boyle yapiyor bazen cok uzuluyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(24,406 puan) tarafından
Herkesin aradığı kaynana o canım istemiyorsa kalmayın ne güzel esinde ısrar edemez gidip kalalım diye
(1,177 puan) tarafından
fazla gittigimiz yok zaten ya dort bes  ayda bi gideriz ama o hep gelir mesela
(24,406 puan) tarafından
Canım hiç biri sevmiyor bizimkilerde fam seviyormuş gibi görünüyorlar benimkiler ağzını açtıklarında oğluma sürekli sana kurban olurum derler ama bir çöplerini dahi görmedim doğana kadar hiç oğlum için veya bizim için kendilerini zahmete sokmazlar ama mış gibi görünürler taşındık yardıma gelen olmadı oğlum ortalıkta perişan oldu bir daha taşındık uzaktalar ya lafta yakın olaydıkta gele biz bakaydın diyorlar
(1,177 puan) tarafından
aynen valla canim oyle onlarda  oyle telefonda kizimla  konusurlar bi saat ama oraya gidince cocuk orda ölse kaldirip almazlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay en guzrli keske benimkide oyle olsa istarla yaptirilmaya calisan hicbiseyi sevmem
(1,177 puan) tarafından
canim hic kimsem yok burda gurbetteyim yani evde otur otur insan sklyor ya arada gitmek istyrm  ama oyle yapinca uzuluyrm
0 oy
(163,537 puan) tarafından
ooo ideal kaynana 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Fazla samimiyete gerek yok zaten canım bu şekilde inan kafan çok rahattır bende 10 yıl hiç gitmedim kayınvalideme küslük falan da yok arada telefonla görüşürdük ısrarı üzerine gittim 3. Güne biletimi alıp geri döndüm okadar samimiyet bana yetti ☺️ artık Bi 10 yıl sonra ya giderim ya gitmem 
(1,177 puan) tarafından
yedi aydir  bende hic gitmyrm ama bugunde arayip gel demediler o yuzden biraz uzuldum ya
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ay en sevdiğim keşke benimki beni direk kovalasa da birdaha gitmesem alt katimda sürekli iç içe keseke küssek de az rahat etsem
(1,177 puan) tarafından
ayy canim ya valla guldurdun beni sen seni kovsun istersin bende tam tersi gidip gelmeyi isterdim
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Ah çok şanslısın :D buradaki diğer kadınlara göre

(1,177 puan) tarafından
bende kendimi cok sansiz  hissederim Millete  bakinca:)
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Biz başka şehirde yaşıyoruz memlekete gittik annemlerde kaldık diye bir sürü laf ettiler geldik kaynanamlarda kalmak için aman tanrım bir yatak vermişler kirli yırtık pırtık yanlış anlaşılmasın başka şeyi kastediyorum hep her konuda özensiz ve fazla sakinler bir yemek yapalım yiyelim demekte yok biz 14 saatlik yoldan geldik kahvaltı bile hazırlamadilar. Ama lafa gelince siz şöylesininiz böylesiniz.
(1,828 puan) tarafından
O yüzden en iyisi böylesi boş ver samimi bile olma
(1,248 puan) tarafından
Ayy bu özensizlik herkeste var sanırım bende annemde kalınca ısrar kıyamet eşime kırk tane şey söyler gelmiyor etmiyor diye giderim bir bakıyorum ya Allahtan kork kaç günün yemekleri durur önüme koyar yatacak yer verir çarşaf değiştirmez kış günü incecik şeyler verir çocuk her gittiğimde hasta olur nefret ediyorum ya
(1,828 puan) tarafından
Bizimkiler aşırı sorumsuz bir yemek yapıp yedirmediler sonra biz yaşadığımız şehire gelince ee siz durmadiniz ben size yemek yedirecektim falanlar iki gün durduk iki gün aç kaldım ben ya ağlayarak çıktım gittim saçma sapan bir sürü laflar
(1,177 puan) tarafından
aynen bunlarda boyle o yuzden nefret ediyorum ya

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 195 göst.
13 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 270 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alperelifefe (219 puan) tarafından soruldu
+4 oy
26 cevap 849 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,558 cevap