0 oy
148 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Alan aldim desin baskalari ugrasmasin bosuna

2 Cevaplar

0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bu kod ne işe yarıyor 
tarafından
LcWaikiki uygulamasinda urunleri indirimli aliyosun bu kodla.
(1,106 puan) tarafından
Anladım internetten alışveriş olursa sanırım güzelmiş ben bilmem hiç böyle şeyleri
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından
Canım Ben aldım teşekkürler kodu silebilir misiniz 
tarafından
Ben de uyku tulumu kovaliyorum ya beden tukenmis oluyo ya iyi bi kod bulamiyorum
(808 puan) tarafından
Benim alacağımdada 5-6 yaş yoktu 4-5 yaş aldım sonra tekrar baktım benim aldığım bitmiş 5-6 yaş var koduda kullanmıştım iptal edemedimde dün indirimli fiyatta aldığım fiyatta uyku tulumu görmüştüm ama kız bebekler içinde genelde niyeyse erkeklerde bişey bulamıyorum yada daha pahalı alıyorum indirimden 254 liraya mı ne aldım yada 244 lira mı neydi işte :) ama tulumlar kalın e bebeğinki ince oluyo geçen sene ordan almıştım inceymiş soğuk havalarda içine bişey giydirmeden olmuyodu
tarafından
Lcnin tulumlari guzel ya baska siteden hic bakmiyorum bile cok iyi gorunmuyolar gozume. Aldiysan iyi ya gule gule kullansin yavrusun :)
(808 puan) tarafından
Aldım kuzum ara ara bak sen ama büyük yaşlar kalmıyo maalesef çabuk tükeniyolar evet canım güzel oluyo ürünleride ama maalesef fazla pahalılar artık :/
tarafından
Her sitede pahali ama lcdeki en azindan kaliteli guzel urunler ya. Almissin zaten hayirli olsun bu sene atlatmissin :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
2 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
30 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde bebek2020 (795 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,746 soru

24,187,712 cevap

336,735 kullanıcı

...