0 oy
489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar hocaya gitim kitabı açtım kitabı açar diyorlar ya hoca kitabı açtı dediki sen ve eşin sofrada sizi büyü yapıp yedirtmisler kaynana gül kocanida kendilerine baglatmislar emir kulu olmuş kocan onların sen ne yap et kocan seni görmez ve gerçektende kocan hep kendi istediği gibi davrandı ve dediki ben bu buyu bozarım ama hemen bozulmaz 10gun anca uğraştım bozarım ve 800tl istedi bende çok dedim 600 dedi ve ben inanmaliyim ne yapmam lazım 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kitaptan bakmak nedir cidden inanıyor musunuz?

Şeriat olsa bu adamın hükmü kafasının koparılması olur yaptığı kahinlik bunu Allah adı ile de yapsa değişen bir şey yok. Tagutllasmis bir musriktir.
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Para isteyen insanlara guvenmeyin kardesim dolandiricilar gercek hoca boyle olmaz kanmayin gitmeyin boyle insanlara ehil kimse para istemez Allah rizasi icin sorununuzu dinler dua eder.Allah yuvaniza huzur gecim versin.
(2,126 puan) tarafından
Evet dolandırıcı çok fazla ama gerçek hocalar da para alıyor. Allah rızası için bütün gün gelenin gidenin hesabı yok, insanlar suistimal ediyor. Her para alan dolandırıcı degil yani
tarafından
Amin insalah bende inanmıyorum hoca şeyleri e ama ben sürekli kaynam gulde yemek yiyorum ondan kafama takıldı bide kaynam hoca işlerini çok iyi bilir yaptıysa Allah'a havele ediyirum
(542 puan) tarafından
Gercek hocalar da para aliyor oylemi? Ben oyle düşünmüyorum para da verilmez alinmaz diyr biliyorum boyle inanip boyle yasiyorum siz oyle yapin oyleyse alinmaz demisim alinir diye benim yorumumun altinda tartisma ciksin istemiyorum.
(2,126 puan) tarafından
Bizzat tanıyorum ve güveniyorum. İlk etapta para almıyordu ama gerçekten insanlar suistimal etmeye başladı. Artık bütün gün uğraşmaktan yoruldu ve bunun önüne geçmek için para istmeye başladı. Şimdiye kadar tanımamış olabilirsiniz ama böyle insanlar da var. Yüzde doksanı dolandırıcı ama sadece para alıyor diye yalancı demek doğru olmaz
(542 puan) tarafından
Gaybi Allahtan baskasi bilemez bu bir ikinciside benim inancimda parayla boyle hayir isleri yapilmaz.Senin babanin esi yapiyo diye benim fikrimk degistirmeye calisma lutfen degismeyecek cunku bu benim inandigim dogru sende ona inaniyosun bak ben degistirmeye calismiyorum.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Hocayı tanımam etmem. Dolandırıcı çok ama birazdan parayla yapıyorsa inanma diyenler olacaktır. Benim babamin eşi yapıyor bu işi ve para alıyor. İlk etapta para almıyorlardı ama insanlar çok suistimal etti. Gelip saatlerce oturuyorlar soru soruyorlar, meşgul ediyorlar. Bunun önüne geçmek için para almaya başladılar. 

Hocayı çok iyi araştırın bozarken kendi bir şeyler yapabilir
tarafından
Çok haklısın iz
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Para ile yapıyorsa doğru değil para için yapıyor belli inanma başka hocaya git Allah rızası için  yapana git

tarafından
Teşekürler
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Bırak bildiği ona kalsın. Git evini güzelce sirkeyle sil kapı kollarına kadar. Bakara suresi aç sesli okunsun evde. Dua et. Ya vedud çek ya mâni celle celeluhu çek. Enfal süresi 63. Ayeti oku. 
tarafından
Sagul teşekür ederim
0 oy
(23,372 puan) tarafından
Dediğini pek anlamadım ama para isteyen dini ticaret gbi kullananları Allah lanetlemiş inanıyımmı diye sorman hata zaten
tarafından
Biz eşimle boşanma derecesine geldik çok sikintliydik ondan ne yapmalıyım diye
(23,372 puan) tarafından
Benim hocam vardı namaz kurandan başını kaldırmaz kaç yıldırda bi lira para istemedi dualar verdi yaptm ben bu hocalara inanırım
0 oy
tarafından
Güzel işmiş baya para kazandırır 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bunkar hoca felan degil esas hocaların para ile işi olmaz kendime çocuklara hep cevşen felan yaptım hiçbir karişik istemediler burda mevlüte gelen hocalar bile para karşıliği gelmez insanlara gönlünden ne verdiyse su bile yeter 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Para isteyene kadar okeydi ama para istiyorsa kesinlinle inanma 
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Dolandırıcı ya para isteyen insanlara güvenme boş beleş işler sihir var büyü var diyerek millete güzel para kazaniylr
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Gerçekten büyü etki falan olsa kimin yaptığını söylemez seni temin ederim.
tarafından
Bu açık açık dedi kaynanan gül yapmislar hem bana hem esimr
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Hocayı bilemem doğrudur ya da değil-dir ama sana tek tavsiyem bakara suresi 

Evini tuvalet banyo hariç bil sirkeli su ile sil ve yüksek sesle heryerden duyulacak şekilde bakara suresi ac 

Her cuma günü fetih süresini yüksek sesle aç 

Buna 7 ila 21 gün devam et 

Dilinde de devamlı ya vedud zikri olsun faydasını görürsün inşallah 
tarafından
Amin canım bende para kaptırmak istemem
0 oy
(3,485 puan) tarafından
O zaman de ki yarısı şimdi yarısı iş bitince:)  Baktın düzelen bişi yok kaporayı geri iste
0 oy
tarafından
Pazarlık yapan hocayı ilk kez duyuyorum.genelde gönlünden ne koparsa diyorlar,miktar belirlyenei ilk kez gördüm 
tarafından
Bende şok oldum
tarafından
Başka bir hoca varsa ona git derim eğer büyüden şüpheleniyorsan
tarafından
Biz eşimle hergun kavga ediyorux
tarafından
Hep mi boyleydiniz
tarafından
Bazı gunlerde
0 oy
tarafından
Tamamen dolandırıcı bu

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 520 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 885 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,319 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 771 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,801 soru

24,064,058 cevap

330,278 kullanıcı

...