0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Sorum yıakrıda canlar 

7 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bir kez silmeye kalktım totim yemedi yıkamacı çağırdım
(7,827 puan) tarafından
:D napim kız beş dakka olmadı dedm bn bu poki yiyemicem :D
(7,827 puan) tarafından
Kapakla denedim zaten canım kirli değildi biz salonda otururuz genelde oturma odasına aitti tozlanmıştır dedim ama yordu 5 dkkada ben uğraşamam elime koluma ağrılar giriyo valla dayanamadım  ama eşim demişti uğraşma çok istiyosan yıkamacı çağır  diye dinlememiştim sonra sözüne geldim
-Reklam-
0 oy
(443 puan) tarafından
Farmasinin genel temizleyicisi mis gibi yapıyor
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Yumuşatıcı ile yani suya biraz yumuşatıcı ekleyip siliyorum çok güzel kokuyor. Ciddi lekeleri yoksa gayette güzel temizleniyor 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Sirke karbonat ilaveten bulaşık deterjanı karıştırabilirsin ben bu 3 ünü kullanıyorum

Karbonat ile sirke karıştırınca sirke kokusu oluyor ondan dolayı kokulu deterjan ekleyebilirsin ama sadece sirke ile sildiğin de herhangi bir koku olmuyor aksine temiz kokuyor temiz refah bir koku oluyor sildiğin yerde 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Bir kovaya deterjanlı su hazırlıyorum. Önce onunla siliyorum. Bulaşık deterjanı bu arada. Bir kovaya da yumuşatıcılı su hazırlıyorum. Onunla da duruluyorum. Hem köpüğünü alıyor hem de çok güzel kokuyor. Yumuşatıcı olarak da yumoş lilyum kullanıyorum
0 oy
tarafından
Yeni toz aldım bingo öyle güzel koktuki kutularım sıcak suyla bir çay bardağından biraz az koydum bıraz da vanish kışla koydum güzelce sildim en son tekrar bı su hazırladım inada yumos koydum o suyladansonkez sildim sonuç gayet iyi oldu
0 oy
(364 puan) tarafından
Beyaz sabun rendesni sıcak suda eritip lifle silerim bazen de vanish in leke çıkarıcısi var onlada silerim hangisi denk gelirse ıkiside temiz yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 201 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Herhangibiriiii (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,406 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 508 göst.