0 oy
359 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,700 puan) tarafından
Kızlar Eskişehir'de ilk nerden başlasak yarın gidicez sabah iki çocuk var malum sırayla bereler gezilir daha önce gezmiş tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum Eskişehir odun pazarı her yer yakın diyolar ama odun pazarına yakın nereler var ilk navigasyna oraları mi yazicaz

7 Cevaplar

+1 oy
(1,719 puan) tarafından
Kent Park

Sazova özellikle burası gayet büyük hayvanat bahçesi su altı dünyası var ama girişleri ücretli parki gezmek ücretsiz odunpazarinda evler müzeler var ücretli mi bilmiyorum  
(2,700 puan) tarafından
Sazova da mı hayvanat bahçesi var ? Su altı dünyası nerde ay bi söyleyin yoldaym
(1,719 puan) tarafından
Çok özür dilerim yeni gördüm cevabı gittiniz mi gezdiniz mi acaba
(2,700 puan) tarafından
Gittim gezdim geldim :) pzt kapalgns Sazova hayvanat
-Reklam-
+1 oy
(768 puan) tarafından

Hepsi bir birine 5 10dk canım hepsinede kesinlikle gitmelisin öncelikle bı liste yap ben öyle yaptım navigasyona sırayla yazıp yazıp gittik 

Sazova 

Porsuk çayı

Kent park (yapay denizi var gircekseniz hazırlıklı gidin yada çocuk sokacaksaniz)

Hayvanat bahçesine ve akvaryuma 10tl vermiştik ozamanlar 

Odun pazarı 

Ask adası 

Şelale kafe (En sonda bütün yorgunluğunu burada atabilirsin )

image

(2,700 puan) tarafından
Harikasın cnm şelale kafe TM ne tarafta ben odun pazarına mı gideyim ilk ,orda balmumu muzesi var herld ordan sazovaya geçtim peki porsuk çayı nerde
(768 puan) tarafından
Canım bende İzmir'den gittim tam olarak ne nerede kalıyor bilmiyorum göreceksin bak gezdikten sonra bile sana sorsam yine tarif edemezsin çünkü heryer birbirine benziyor yolların. öyle o nerde bu nerde diye sorarak olmazz mesela navigasyona porsuk çayı yazacaksın gidip gezeceksiniz sonra ordan çıkıp arabaya binince hemen Sazovayi gireceksin orayı gezdikten sonra diğerini öyle olur yaniii ❤️
0 oy
(473 puan) tarafından
Adalar ve Odunpazarı birbirine çok uzak değil , adalar mevkiini gezdikten sonra odunpazarı na gecebilirsiniz.Orayi bitirdikten sonra da Sazova yı ziyaret edebilirsiniz.Adalar dayken papağan da ciborek yiyebilirsiniz.Ben orda okudum , değişen çok şey vardır elbette ama şimdilik aklıma gelenler bunlar , Eskişehirliler daha iyi bilirler :)
(2,700 puan) tarafından
Adalara mi gidelim ilk başta sizce ? Odun pazarı adalar yakın mi ? Yürüme mesafesinde mi ? Ozmn adalar yaziyorum navigasyonu adalar dan sonra odunpazarı balmumu muzesi ordan sazova park akvaryum hayvansal bahçesi degilmi .. peki bu sayfiklarmin arasında porsuk nerde
(473 puan) tarafından
Adalardan geçiyor porsuk çayı ..adalar nehirin kenarı zaten.Lokasyon olarak da şehrin merkezi oluyor.Biz garda inip adalara geçiyoruz  , oradan da gitmek istediğimiz yerlere gidiyoruz.Siz ilk olarak nerede olacaksınız bilmiyorum ama şehrin göbeğinden baslayaip diğer yerlere doğru gidebilirsiniz
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Önce odun pazarını gezin sonra sazova parkını sonrada çarşıya çıkın porsuk çayı orda zaten hayvanat bahçesi de güzel ben bunları yakinliklarina göre yazmadım konuma sırasıyla yazıp yakinliklarina göre gidebilirsin 
(2,700 puan) tarafından
Biz arabayla gitcez oyuzden sordum ,hayvanat bahçesi nerde odun pazarı balmumu muzesi içindeymiş herld , Sazova park çok yakın diyolar öyle mi ,hyavanat bahçesi nerde bunlsrn
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Kizlarrr..........
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Odun pazarı Sazova nin neresinde bu porsuk çayı 
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Bu porsuk çayı nerde tan
(3,815 puan) tarafından
Nerdeyse Eskişehir in her yerinden gecer ama en guzeli adalar dakidir adalar doktorlar caddesi çarşı hepsi biribiyle dip dibe ama Sazova kent park odunpazari biraz uzak Eskişehir in en guzel yani her yere tek dolmuşla gidebilmendir
Hoşgeldiniz şehrimize doktorlar caddesine ugrarsan nbb mağazasına gir tanışalım ❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
31 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Ays_taskn (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
13 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
25 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
15 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde afrareyhan. (1,894 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,631 soru

24,113,608 cevap

333,101 kullanıcı

...