0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (654 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya post açıyorsun cevap veriyoruz dengesizce yorum yapıp postu kapatıyorsun ben anlamıyorum iki yılı aşkındır bu platformdayim Bir kişi çıkıpta diyemez ki sen bana kötü Bir Kelime kullandın kalbimi kırdın hadsizce konuştun kırmam arkadaşım ben kimseyi aksine yardımcı olmaya çalışırım bukadar hadsizlik pes başka bir şey diyemiyorum 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

3 Cevaplar

0 oy
(164,072 puan) tarafından
noldu arkadasim 
(654 puan) tarafından
Büyük değilmişin sen benim yaşım 26
ben daha 20 buçukum ama :)    ;)
(654 puan) tarafından
Oha inanmam ciddi misin:)
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(654 puan) tarafından
Kandırma beni yaa
-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Nolduki takılma buraya

(654 puan) tarafından
Az önce araba bozuldu diye Bir posta yorum yaptım sizde öylesiniz bakıp geçiyorsunuz dediği için biz neyapalim kimse senin stres topun değil yazdım kadın sen neye kudurdun diye yorum yapmış arkasından postu silmiş ona sinir oldum ki herkes Benimle aynı yorumu yapmış
(1,270 puan) tarafından
Dengesiz ya boşver
(654 puan) tarafından
Ya ben üç yıldır burdayım Bir Allah'ın kulu kalbimi kırdın hadsizce yorum yaptın diyemez kimseyle sorun yaşamadım şimdiye kadarki aksine yardımcı olmaya çalıştım hep
(1,270 puan) tarafından
Bende 3 yıldır burdayım cnm mümkün olduğunca kimseyi kirmamaya dikkat ettim taki birisi kizimin ölüsü ile dalga geçti bende gelişi güzel yazıyorum
(654 puan) tarafından
Kansız insanlar ne demek dalga geçmek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
+1 oy
12 cevap 749 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 586 göst.
0 oy
7 cevap 643 göst.