0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (1,753 puan) tarafından
Kızlar gece nasıl rüyalar gördünüz? Bazen insanlar toplu rüya gorebılıyor. O gecelerden biri mi merak ettım . Ben bu gece çok karmaşık şeyler gördüm bela musibetler yağıyordu ınsanların uzerıne bırı bıtıyor bırı başlıyordu . Önce kurbağalar yağıyordu her yerden o bıttı sonra vahşi köpekler saldırıyordu ınsanlara . Bir camıye sığınayım dedım köpeklerden kurtulmak ıçın camıdekı ınsanlar kufredıyordu herkes kaçışıyordu Allah hayırlara yazsın 

13 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ay evet bende bugün uygulamaya bı girdim hep rüya postu. Bende gördüm ama hatırlamıyorum pek
(1,753 puan) tarafından
Çok tuhaftı bu gece ya
-Reklam-
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Ben bı ara bakliyatlara taktım niyeyse birde eski okulumu arkadaşlarımı görüyorum 
(1,753 puan) tarafından
Bende çok görürüm eskı okul ark özlüyoruz sanırım
(4,583 puan) tarafından
Galiba ozlemesek görmeyiz herslde çünkü ben hep oralarda geziyorum:)
0 oy
tarafından
Babamların ev site ve sitenin bahçesi var babam babannemi bahçeye gommus diyorum ki bu sitedikiler nasıl izin verdi buraya gömmeye daha sonra hane halkından biri daha ölüyor ve babamla ikimiz toprak açıp gomuyoruz kaç gecedir sürekli ayni rüyayı görüyorum ve bu beni çok rahatsız hissettiriyor 
tarafından
Ay dur imam deyince aklıma geldi dünkü postu hatırlıyor musun sorular sorun cevaplayim yazmıştı biri ona yazayım bari
(1,753 puan) tarafından
Yok gormedım ama sor bı canım hangı post bende bakayım
tarafından
Yazdım simdi canım post üste cikmistir
(1,753 puan) tarafından
Gördüm şimdi o arkadaşın pek kendıne bıle hayrı yok gıbı geldı :)))
tarafından
Bilmem ki kuşum dun herkese bir cevaplar verdi okudum bende aklıma geldi şimdide:))
0 oy
tarafından
Valla o kadar hastaymki ne rüya ne bişe hiçbişe görmedim 
(1,753 puan) tarafından
Çok gecmış olsun canım
0 oy
tarafından
Bende açtım rüya postu ev siyah büyük böcek dolu istila etmişler resmen anlamadım ki 
(1,753 puan) tarafından
Hah işte benımde oyleydı kurbağalar falan her yerı sarmış uzerımıze yağıyordu
tarafından
Hayır olsun inşallah
0 oy
(6,600 puan) tarafından
Vala ben kediden çok korkarım ama nedense rüyamda kesi kopek gördüm köpek  büyük irice siyah gibiydi  bna bakyrdu kedide peşime veriyordu bnde bunu gördüm 
(1,753 puan) tarafından
Olabılır canım ben öyle hıssettım 6. Hıssım kuvvetlıdır
(6,600 puan) tarafından
Gözlerini üzerimden ayrmiyordu ağzı kocamandı hatta uyandım nasıl etkisinde kalmışsm boynum sabit tutulmuştu kasmiissam  kendimi  Allah'ım korusun saol cnm
(1,753 puan) tarafından
Rıca ederım canım
(964 puan) tarafından
Kız bende köpek gördüm yanıma gelip sacimdaki tokayi çekiyordu düşman gibi :D
(6,600 puan) tarafından
Ahahahaha  dost mu dusmanmi bnde  cozemedim
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Ay ben ölümlü şeyler gördüm hep arkadaşım oluyordu kafası bedeninden kopmuş ama gözlerini açıp kapatıyordu biri dikti kafasını vucuduna biz oldu diye ağlıyoruz babası filan sonra iylesti diye haber geliyor yanına gidiyoruz dilini istemsizce oynatiyordu ama dili normal insan dilinden büyüktü 
0 oy
(470 puan) tarafından

Hayır olsun. Geleceği görmüşsündür bu gidişle sonumuz bundan beter :woot:

0 oy
tarafından
Çok değişik rüya gördüm bugün bir kabın içinde siyah siyah böcekler vardı degsiikdi 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bende çok karışık rüyalar gördüm.
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Hayırlara vesile olsun inşallah ben bugün görmedim 2 gündür görüyordum ama hiç hatırlamıyorum tek hatırladığım sus balığı ve şu kaplunbagasi alıp besleyelim diye konusuyordum biriyle ama kime dedim onu bile hatirlamiyorum
0 oy
(588 puan) tarafından
Benle eşimle alakalı gördüm çok sinir bozucuydu hatta uyandım hala sinirliydim
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Ben de çok rüya gördüm. Sonuncusu bi harikaydı:) 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 185 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 258 göst.
+3 oy
5 cevap 93 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 72 göst.

Kategoriler