0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar 5 gün oldu lazimliga tuvalet nadir yapıyor yapınca çok seviniyor ama gel gör ki oturtmak için o kadar çok çaba harcıyorum ki bekliyor çoğu zaman yapmıyor ortalığa çiş yapıp çiş yaptım demeye başlıyor bezi kuru kalktı şuan cisi vardır ama oturmak istemiyor napayım bana akıl verin lütfen 

1 cevap

0 oy
tarafından
lazımlıgı kaldır  erkekse babası kızsa sen wc de klozete modellik yapın ona sizden bır kere gorsun nasıl yapıldığını bezin kalmamıs artık takamayız vs anlatın uzerıne yaptıgında birazcık umursamayın rahatsız olsun bıdaha yaptıgında bunun boyle olmayacağını uzerıne yaparsa temız kıyafetı kalmayacağını anlatın yapması gerekn yerın tuvalet oldugunu bır sekılde anlatın nasıl anlar sız daha ıyı bilirsiniz evladınızı bu sekılde ogrettim ben 
(181 puan) tarafından
Her şeyi deniyorum önce normal tuvalet e oturttum istemedi bnde lazimliga yaptırmaya çalışıyorum kendi altına yapınca üzülüyorum diyor ama artık sabrım tükeniyor ister istemez kızmaya basliyorum
tarafından
Yok kızmaman lazım aksıne sakın kal madem kıyafetine yapıyosun oyle dur o zaman ben sana tuvalete gitmemiz gerektıgıni soylemıstım annecım yapacagım bırsey yok de bır nabzını ölc pısmanlık gördugun an bırdaha yapma kıyafetine altında artık bez yok hadı tuvalete gıdelım kalanını yap de her altına yaptıgında götur bu sekılde tuvalete her turlu gıdecegını anlasın
(181 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 436 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lavanta... (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 571 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,661 soru

24,075,504 cevap

330,904 kullanıcı

...