0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (2,694 puan) tarafından
kizlar gecen gün e bebekten ucuz diye hero baby mama aldik normalde bebivita kullaniyoduk ama hero baby kullandigimdan beri kizim bazen ishal oluyo üşüyo dedim ama koca gün evin icinde bazen balkona cikiyoz ama oda 5 10 dakika acaba mamadan kaynaklımı ishal oldu ya mamayi kesmeye calistim inat etti yemek yemedi aç aç uyudu gözleri şişti aglamaktan yinede direndi yemedi yemek kesemedim daha mamadan nasil kessem varmi bi tavsiyeniz evet ben annesi olarak çok ugrasiyorum sadece yedigi tavuk salata yaptigim zamanlar yiyor tavuk corbasi yiyor bunlar ama yinede mama istiyor bu arada 1.5 yasinda olucak artik 

1 cevap

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Canim benim ki de 15 aylık. Hep biebron yemek zar zor ayda yılda bir bizde bebivita kullanıyoruz.aldigin hero kaşık mamamsi değil mi o İsal yapabilir. Yemek işin gelince sabah patates yumurta kizarttim küçük pattaes dogradim üzerine yumurta kırdım benim kıza çatala taktım eline verdim heveslndi yedi nasıl olduysa sende dene istersen bı belki yer 
(2,694 puan) tarafından
yok canim kaşık mamasi yazmiyodu ustunde devam sütü yaziyodu bende catal veriyom kasik veriyom oyle kendisi yiyor ama ne bilim pek istahli degil
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 80 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (316 puan) tarafından soruldu
0 oy