Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
bademcik ameliyati olanlar
0
oy
208
göst.
24 Eylül 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
kizlar surekli bronsit olan bir kizim var. gecen sene de sirf bronsit oldu, once grip gibi basliyor sonra bogaza gecip cigere gidiyor. kbbye de goturdum genizeti yok dedi bademcik olarak ne dedi hatirlamiyorum simdi tanidigim baska dr goturucem ama bronsit tanisi ile bademcik de farkli seyler bu sekilde surekli bronsit olup bademcik ameliyati olan ve hasta olmayan varmi. Sasirdim artik hu yilda surekli hasta olsun sitemiyorum antibiyotik kullaniyorl suan ama yine atesi cikti artik onlar da fayda etmiyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Geçende bir Dr dinledim. İmmünoloji Dr kendisi. Bademciklerin alınması sanıldığı gibi masum değil bağışıklığı dusuruyor. Alerjiye daha yatkın oluyor vücut demişti. İyice araştırıp karar verin. Geçmiş olsun.
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
antibiyotikler ise yaramiyor ki suan insallah bademciktir diye dua ediyorum cunku alerjisi yok, alerji ilaclari fayda etmiyor, antibiyotikler, bal karisimlari, vitaminler her turlu hrp hasta
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Eylül 2022
Simay Beytullah
(
1,379
puan)
tarafından
cevaplandı
3 yıl önce oldum ameliyatı benimde sinüzitim var. 1 yudum soğuk su içim hemen kızarır ve şişer boğazım bademcigim olmadığı halde .
Rabbim şifasını versin inşallah kuzucuga. İyice araştır canım bi kaç doktor ole görüş
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
yaa ben normal kbb ye goturdum baktirdim bisi demedi kendi doktorum var cok guvendigim artik ozel muayenesine goturup baktiricam insallah bir sonuca varirim da kurtulur surekli hastaliklardan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Bodrumlu
(
127
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbım şifa versin inşallah
Birkaç doktor görüşü alın muhakkak
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
bu teshis konmadi henuz ama guvendigim bir dr gidicem bakalim ne diyecek.. malum etrafta dr da olmadigi icin anne baba olarak ne olabilir die biz dusunur olduk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Bsracrkk
(
3,459
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 7 yaşında oldum bademcik ameliyatı. O zamana kadar enfeksiyon vücudumda öyle ilerlemiş ki kalbime kadar ulaşmış kalp kapakçığıma zarar vermiş ama Allahtan kalp rahatsızlığı boyutuna gelmeden ameliyatımı yaptırmışlar. Ameliyatı net bir şekilde hatırlıyorum ve şuanda dahil ameliyattan sonra bronşit olmadım hiç. Alerjim de yok çok nadir boğaz enfeksiyonu oluyorum soğuk bişeyler yiyip içmekten çekinmiyorum.
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
bronsit mi oluyordur surekli peki.. yaa insallah bizimki de bademcik cikar inan cok yoruldum hem ben hem cocugum surekli hasta ve bir caresini bulan yok.
25 Eylül 2022
Bsracrkk
(
3,459
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet sürekli bronşit oluyodum. Zatürreye çevirmişliği de var. İnşallah sorununa bir çare bulursunuz ama bademcik ameliyatı çoğu sorunun çözümü bana sorarsan
25 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
evt gercekten bademcik dese sevinicem o durumdayim sonucta cozumu var boyle hicbirsey olmuyor bakalim cok tesekkur ederim cevabin icin
25 Eylül 2022
Bsracrkk
(
3,459
puan)
tarafından
yorumlandı
Rica ederim canım Allah şifa versin inşallah yavruna
25 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
amiin saolasin cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
28.08.PAPATYAMM
(
2,704
puan)
tarafından
cevaplandı
Canm ben 15yaşımda oldum iyikide olmusum lıseye başladm ne yurtta durabılıyodum ne olulda ıkı haftada bır evdeydım yatak döşek yatardım ateş vs bronşiti geçtim astıma döndük her ay pensılın vurunuyordum birde yıllık iğne vardı bı hafta yürüyemezdım sımdı cok sukur bır kere bıle olmadm ufak tefek bugaz batması kurulugu grıp gibi atlatıyorm bademcık amalıyatının tek kötü tarafı miğdeye zarr verıyo oda bademcıkler mıkropları toplar mıdeye ınmesıne engel olur bdemcık olmyınca mıdeye ınıyor ve mıde hassasıyetı baslıyo o yuzden saglıklı beslenmesıne bak.Yaptır kurtul hıcbışi olmaz cok nadir tekrar buyume yapan kısıler var mıs ama babamda bende bı sorun olmadı bırlıkte olmştuk
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
henuz cocuk dr o teshisi koymadi lakin gecen sene her hafta hastaydi bu sene de okul baslar baslamaz oldu ve suan antibiyotikli tine ateslendi artik biz anne baba olarak budur herhalde diyoruz cunku baska hicbirsey cikmadi cocukta. kendi dr goturucem uzak die ona baktirmadim ama insallah bademcik cikarda kurtulur hastaliktan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
142
göst.