1 yıllık evlilikteki ilişki sayısı 4. Onuda ben istedim öyle oldu. Eşim ben laf etmeyeyim diye lutfetti sanki. Psikologa gittim,kendimi suçladım, büyüye inanmıyordum biri büyü mü yaptı diye bile düşündüm. Cinsel yönelimi farklı mi diye kafayı yedim. Şifrelerinin hepsi bende. Aldatma şüphesi de görmedim. Neden yaklaşmıyorsun deyince bana evlilikte cinselliğin önemli olmadığını, kadınlar her zaman hazır olduğunu erkeklerin ise hazır olmadığını söylüyor. Bir süre sonra bende unuttum. Dedim ki iyi bir insan ev arkadasi oluruz ne yapalım dedim. Ama aşırı köy baskısı, anne baskısı yapmaya başladı. Her haftasonu annesine gidiyoruz. Gitmek istemesem ağlayacak nerdeyse. Sürekli bana değer vermiyorsun diyor. Annesinin annesine bile baktım. Annesi bunalıyormuş. Bir sürü teyzesi var. Ben ona sevgimi kanıtlayacakmışım, bakcakmisim onuda yaptım. Ama yetmedi daha fazlasını istedi. Bana hep boşanırsam dul olacaksın, çok zor ,nasil yaşayacaksin diye hep manipüle etti. Asla evlenemeyeceksin kimse senle evlenmez dedi. En son köye gitmek istemedigim için bana yaklasmiyormus öyle dedi. Evi terkettim. 2 aydır ayrıyız kaynanam beni bir kere aradı, ona dedimki aramızda ilişki yok ve oğlundan kaynaklı aşırı isteksiz, 2mizinde doktora gitmesi lazım. Ortada evlilik yok dedim . Kaynanam ve görümcem cazgırdır. Her şeye tepki verirler normalde. Kaynanam ben seni akşam ararım dedi. Ve hic aramadı. Eşim ise bana iftira attın dedi. Teyit ettirdim, bayılıyormuş ve her ay düzenli iğne vuruluyormus. Kendimce bu sefer ben vicdan yaptım. 2 ay içinde yanıma kimse gelmedi. Ben de boşanma davasını açtım, buseferde eşim annen seni barışırlar diye korkup hemen avukata mı götürdü diyor. Seni yaktı diyor. Ailesi ise komsularimla haber yolluyorlar, ah bir gelse ,çok memnunduk diye. Ama benle muattap olan yok. Madem ben iftira attım eşim açsaydı boşanma davasını. Ve eşim aşırı şekilde bana gel diyor ama hakkımı kàybetmisim, bir süre köyde yaşayacakmışız, sizde annesiniz oglunuz hakkında böyle bisey dese gelininiz kızmak için bile tepki vermez misiniz? Yada hasta ettin oğlumu demez misiniz? Kendimi çok kandırılmış hissediyorum ve hala eşim tarafından evliligi bitirmekle, değer vermemekle suçlanıyorum. Dava günüm belli boşanicam kesin ama ailesinin sessizliği neden? Yuvası yıkılan bir adam hala niye köy der?