0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Ben çatı katında oturuyorum kiracıyim apartman da aile apartmanı gibi bir şey amca yigen oturuyorlar neyse alta yigen oturuyor ailesiyle 2 senedir burda oturuyorum yazları hep balkon da semaver yakıyorlar evime kadar hep sis giriyor çamaşırlarim hep sis kokuyor yinede bir şey demedik geçen laf arasında amcasına yani ev sahipine söyledi eşim bugün yine yaktılar odunuda evin içinde kiriyolar nerdeyse evi başımiza yikcaklar baktım ev sahibi aşağıdakilerin kapıya dayandı kavga gürültü işte niye yakıyorsunuz uyardık baya saydirdilar sorun şu ki sanki kavgaya sebebiyet veren biz olmuş gibi olduk kadın bagriyor şimdi mi kiracılar değere bindi bugün var yarın yoklar yani bos yere aramiz açıldı kadinkda çok severim şimdi napsam konuşsam mi amcasiylada boş yere araları açıldı zaten biraz aralarında bozuktu kabak bize patladi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben anlamadım kim kimin kapısına dayandı 
(302 puan) tarafından
Ev sahibim kendi yigenin kapısına dayandı semaver yakan yigeni
tarafından
Eee sizin suçunuz ne ki yani olay size nasıl döndü
(302 puan) tarafından
İşte bizim yüzümüzden kavaga ettiler gibi bir şey oldu
-Reklam-
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok apt kuralını bilmiyorlar bence bırak aranız kötü olsun zatn öyle düşünen insanla gorüsülmez 
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Olayi bilmem de herşey bi yana "kiracilar değere mi bindi?" Lafindan sonra zaten o insan benim için bitmiştir.  Kimse kimseyi küçük göremez bedava oturmuyosunuz sonuçta 
0 oy
(437 puan) tarafından
Sanane sen niye kötu oluyorsun selam verirse alırsın vermezse almazsın bu kadar basit kapın ayrı evin ayrı onlarda yapmasınlar bende kiracıyım benin ustumdeki de kiracı gece 11 de elektrikli süpürgenin demiriyle resmen süpürge yapıyordu kac kere uyardim dinlemedi bende ev sahibini aradım geldi konuştu açık açıkta benim adımı verdi sikayet ediyor diye bende para veriyorum oda kimse kimseyi rahatsiz etme hakkına sahip degil kadınlada merhaba merhaba fazlasına gerek yok bence takma
(302 puan) tarafından
Doğru diyorsun canim
(437 puan) tarafından
Herşeyi kendine dert etme bu kadar ölumlü dünyadayız boşver gitsin
(302 puan) tarafından
Sağol bacım haklısın
0 oy
(6,344 puan) tarafından
Sen bedavaya mı oturuyorsun? Parasını verdiğin evin sahibisin ve hakların var evinde huzurla oturamayacaksan nerede rahat edeceksin.. Ev sahibin de sizi korumuş. Hiç üzülme
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Bizde en üst katta oturuyoz ve semaver yakıyoruz bitane kömür var markalı semaver asla  duman olmuyor is de aynı zamanda olsa yakmam bu görgüsüzlük ve ayıptır konusmaSa konuşmasın bunu insan soyelrken utanır aklı olan yapmaz Aten.bu durumu 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Boş yere mi açıldı daha ne olacaktı kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ses etme sen birbirlerini yesinler

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,163 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 179 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 78 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,224 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,468 soru

24,099,504 cevap

332,320 kullanıcı

...