vallahi ben bu karnımdaki zıpırın bulantı derdinden bıktım usandım. annecim tamam ilk 3 ay alışma süreci belki sen de zorlandın içerde. ama artık 4 aylık oldun içerde dötünü yaydın yatıyon hala benim midemle neden uğraşıyosun annecim nolur artık rahat bırak bu bebe beni bitirdi her gittiğim yerden çıkınca bir posta kusmaktan yediğimi çıkarmaktan yoruldum vallaha
Kıyamam sanaaa bende öyleydim canım yediğimi çıkarmaktan bi hal olmustum kapalı alanlara gidemiyordum kokudan bile cıkarıyordum hatta diyordum eşime ben cocugu doğurarak değil kusarak cıkarcam bu gidişle diye hahaha
bbide annem surekli yediklerini kusmasa daha iyi olacak herseyy neysee aliscak bakalim
bak sen su minige yedigi onunde yemedigi arkasinda ne istiyo acaba benim kiz da oyleydi simdi kusturmasi ilerde de karnindan cikip gitmek istemesi olacak bazen diyodum ki la bu bebe ne yapiyo icerde yerini mi begenmiyo acaba . simdi 6 aylik zaman oyle oyle hizli geciyo ki hamileligini de o dogdugundaki aglama krizlerini de ozleyeceksin . saglikla al kucagina
Ben 1. Cide 9 ay çıkardım doğumda bile çıkardım inşallah okadar sürmez 2. Gebeliğim kide konusunda birz daha rahat
1,486,249 soru
24,298,486 cevap
343,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın