0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Nsnsnsnsmsmsmsmsmsmsm

4 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
Canım bebeğim doğduğunda büyük kızım 3,5 yaşındaydı aynı yollardan geçtim aynı şeyleri hissettim. Kizıma baktıkça ağlardım ama zamanla geçiyor bu hisler inan bana. Çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin de büyüdüklerini görelim her günleri ayrı tatlı ayrı güzel. Hele bir de bebiş biraz büyüyüp oynamaya başladılar mı tadından yenmiyor. Geçici bunların hepsi içini ferah tut. Hem şöyle düşün şimdi vicdan azabı duyduğun o kardeş ileride ona yaptığın en büyük iyilik olacak inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Evet insan garip oluyor ama sonra çok güzel smdi büyüğüm üç yaşına gircej Ekim'de kucugumde seki buçuk aylik birlikte oynamaya başladılar yuvarlaniyorlar yerde o ata biniyor küçük oğlum orumcekle peşinde bizimde hala kiskancligimiz var mesela babasını çok kıskanıyor ona aşırı düşkün ya da oyuncaklarını paylasmiyor mesela a daha büyüyünce o da oturur inşallah sağlıklı olsunlarda ikisini görmek çok güzel bir duygu ☺️♥️
0 oy
(56 puan) tarafından
Bende öyleyim. Hamileligim çok zor geçti. İlk 4 ay bezini bile degistiremedim  koku yüzünden. Geceleri yanıma alamadım zor uyuyordum. Hep babası ve kaynanam bakti. Şimdide bebek var daha 1 aylik. Vakit buldukça ilgileniyorum ama yine de çok gelmez yanıma sürekli ya babası ya kaynanama gider. Ben ona böyle yaparak kendimden uzaklaştırdım diye çok üzülüyorum.  Ama kardeşini çok seviyor sürekli öper koklar. İnşallah sağlıkla büyürler 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
İkinci çocuğum yok ama çok hüzünleniyorum çok çabuk büyüyor ağlıyorum hatta ikinci olsa ne yaparım bilmem 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,199 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 583 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 393 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 509 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,219 soru

24,095,736 cevap

332,078 kullanıcı

...