0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar bende iki kız var biri 3 yasinda digeri 2 yasina gircek ev savaş alanı gibi hep batıyor:) halilar da cok kirleniyor o yuzden salonda oynuyolar iki hali seriyorum üstlerine ne ortebilirim cok kirlenmemesj için ya lastikli olanlar hep kayiyomus sürekli de yikatamam hani örtü tarzi bisey bulsam en azindan makineye atarım temiz olur halimin kalınlığı ince  resimdeki gibi en sonunda çarşaf faln sersem utanmasam :D

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Halının rengine uygun Polar kestir ört gitsin 
(1,243 puan) tarafından
O da mantıklı aslında hem yikanir kurur batmaz canim
tarafından
Hem sıcak olur çocuklar otursa bile üşümez hemde yıkanması kolay olur
(1,243 puan) tarafından
Evet ya benimkiler hep yerde geziyolar bildiğin
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Benim bebe küçük ben polar battaniye serdim hep yerdeyiz diye kınayan da kınasin 
(1,243 puan) tarafından
Battaniyeye benim alerjim var canim burnum tıkanır toz üretiyor ya hep o yuzden yok ya milletin ne dediği pek umrum değil de hani çirkin durmasın diye
(14,950 puan) tarafından
Kullanmadigin carsaf varsa onu da ortebjlirsin bilmiyorum ben sevmiyorum hali örtüsü falan seneye kaldırırım şuan benim bebe ufak  :)
(1,243 puan) tarafından
:) haklisin canim sagolasinn
0 oy
tarafından
Yok kız annem lastikli örtü kullaniyodu hiç kaymiyodu taş gibi duruyordu da senin halı inceymis o kafamı karıştırdı annemin bi arkadaşı battaniye orterdi benim bebe 1 tane daha emeklemiyo bile ama döne döne koltugun Atina giriyo geçende benim mutfak dolaplarının altında boşluk var döne döne oraya girdi emeklese yuruse naptim bilmiyorum gittim bi de benbeywz halı aldım bi görsen incecik gri varak desenleri var ben battaniye düşünüyorum hem sıcak olur 
(1,243 puan) tarafından
İşte ince halılara köşeleri kayiyomus bende o yüzden emin olamadım battaniye seremiyorum malesef burnum alerjik onun tozu beni mahvediyo masallah senin bebise gezmeciymis:) bende halilari koyu renk aldkm cocuklardan sonra :))
tarafından
Şey yap lastikli örtü al halıya geçir arkasından lastikle sabitle ortasından geçir soyle
(1,243 puan) tarafından
Hee anladimm sonradan dusununce :D mantikli kiz sagolasinnn
tarafından
Estağfurullah bacım ne demek
0 oy
tarafından
Lastikli benimki hic kayma yapmiyor canim 
(1,243 puan) tarafından
Halin ince mi canim kalım mi
tarafından
Kalin ama ince halilarda kayma yapabilir

İlgili sorular