0 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (8,200 puan) tarafından
Kızlar ehliyet sınavına girdim iki hafta sonra da doğurdum aşırı ağlayan gazlı bir bebeğim vardı bir de emme bağımlısı idi o yüzden doğru düzgün araba suremedim sonra da soğukluk girdi ama ara ara 5-6 kere birer saat sürdüm bir sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi İstanbul'dan Tokata gideceğiz eşim yorulunca sana vererim diyor sizce sürülebilir mi yollar nasıl oluyor boş mu dolu mu ? Hiç bir yer İstanbul kadar zor değildir diye düşünüyorum ama yine de kimseyi tehlikeye atmak istemiyorum su da var kullanmadan nasıl pratiğe dökeceğim ben siz olsanız ne yapardınız?

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürersin neden olmasın 
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bir şey olmaz canım sürersin sen daha şimdiden yapamazsam ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kendini olumsuz kodlarsan yapamazsın zaten kendine olumlu yönde telkinlerde bulun üç kulhu 1 elham oku üfle ya allah bismillah de bas gaza git ") ben ilk direksiyona geçtim elim ayağım zangır zangır titredi yok dedim ya ben yapamam geri indim bir kaç gün sonra dur kalk vites yükselt vites düşür vs alıştırma yaptım ondan bir kaç gün sonra trafiğe çıkıp yılların şoförü gibi sürdüm arabayı bastım gittim ") hiç dert etme sen yaparsın 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz sağ şeritten git gecede yollar boş olur iş saati haricinde aman aman kalabalık yol olmaz kendine güven içindeki ışığın farkına var sen yapabilirsin :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 488 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 372 göst.