0 oy
1,326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

El ayak hastalığı kızımda çıkınca bütün oyuncaklarını ve çarşaflarinı çöp poşetine koyup attım. Eşim neden atiyorsun saçmalama dedi. Eltim kızının eli her oyuncağına değdi. Ağzına aldı. Eltim kızımın beşiğine koydu kendi kızını oyuncaklarla oynasın diye. Aynı gün degsitirdim çarşafını. Şimdi bu carsaftanda huylandim oyuncakları değdi diye. Ne var ne yok hepsini attım. Eşim yıka dedi. Yok dedim belki temiz olmaz ne ugrasacam bir sürü oyuncakları vardı tek tek suda kaynatmam lazım nasıl gidicek başka ? 

Beşiğini sirkeli ve limonlu su ile sildim. Başka ne yapabilirim ?

Yarın kızımı yikayacam doktora sormayı unuttum bir sorun olmaz dimi su değse vucuduna ? Dahada çoğalır mı su değince ? 

35 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Atmaya ne gerek var yıka koy kenera. Lütfen sakin olun lütfen 
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Corona olsa Allah korusun evi bırakır gidersin ozmn bence çok abartmış sın bu düşünce seni ömür boyu yiyip bitirir çocuğa bile etkilersin senin gibi bi teyzem var kızında pskoloji bile bırakmadı çok takıntılı pinpirikli 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Evi toptan yakaydin öyle olmaz tamam hastaymış hatalı eltin ama temizleyebilirdin
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Ee beşiği neden atmadın 
0 oy
(11,530 puan) tarafından
Cnm yanlış anlama ama sende bir psikologa görün iyi değilsin banada olmuştu bir ara göründüm oyuncak çarşaf atmışsınız o zmn koltuk halıda atmalisin kapı kolulari masa her yere dokunmuştur ay kurban olayım kardeşime ya benim oğlan onun kine bulastirdi asla kötü bir şey demedi beni kırmadı 
tarafından
Koltuklarımda örtü var halılarım zaten yok yıkamadan yeni geldiği için sermedim içine sic.masinlar diye. Evde atacak başka birşeyim olsa onuda atardım. Tek tek oyuncakları yikamaya üşendim oldu mu ? Beşiği sirkili suyla limonla sildim. Masaya dokunmadi kızı zaten hiç oturmuyor sürekli koşturdu
(11,530 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm üzülme 1 hafatada gecer
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Canım Bi önceki postunu okudum yikasaydin yeterdi atmasaydın yazik
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canım tamamen sinirini oyuncaklardan çıkarmışsın. Yanlış bi tavır bence al oyuncakları bikaç gün havalandır dezenfektanla sil duruşa yıka. Yok kesin atıcam diyosan da adres veriyim sana bana gönder karşı ödemeli çöpe gitmesin ben temizler çocuğuma oynatırım. 
tarafından
Canım zaten çöp poşetine koydum . İçi çöp dolu bir poşet değil sadece oyuncaklar var. Kapıcı alıyor ağzı açık duruyor kendi alıp birisine vermek isterse veriyor.
(6,289 puan) tarafından
Neee onlar yikanmadam başkasına verilecek sen iyi misin kendi çocuğunu düşünüp başkasına hice sayıyorsun dünya senin etrafında dönmüyor yanliz bari yıkayıp verseydin yazık senin yüzünden şimdi başkasına da  buluşacak
tarafından
Queen ver seninki evlatta.kapicinin vereceği çocuk değil mi?cocuklara karşı bu hassasiyetiniz sadece kendi çocuğunuz söz konusu olunca herhalde.bu kadar hassassaniz bir de başka çocukları dusunseydiniz keşke
(6,289 puan) tarafından
İşte acayip bencil yeni açtığı postta bizlere gevsek demiş ama kendisi ne oluyor acaba
Dünya sadece kendi ve kızı etrafında dönüyor sanki
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Haklısın ama.cocuguna iyilikten çok kötülük yapıyorsun benim oğluma da ablamın kızından geçti ama tepki vermedim olucagı varsa kapalı bir kutuya da koysan çocuğunu oluyor malesef  bende çok üstüne dururdum ama baktım daha çok hasta oluyor artık hep düşüncem bu olacağı varsa her yerde olur bu kadar üstüne titreme okula gitcegi zaman sen olmucaksın malesef yanında 
tarafından
Evet ama ben anlatamıyorum kendimi. İllaki hasta olacak. Ama ben önlemimi alayım. Atıyorum kışın montunu botunu giydirip kalın giydireyim atkısı şapkası eldiveni. Ondan sonra hasta olacaksa yine olsun Allah'tan geliyor illaki birgün hasta olacak derim. Ama şapkasını atkısını takmasını unuttum diyelim ve hasta oldu diyelim. İşte ozaman kendimi suçluyorum tuhh bunu yapmayı unuttum önlemimi eksik aldım. O atkı şapka olsa belki usumeyecekti. Diye kendime kızıyorum. Anlatabildim mi? Ben önlem almadım. O yüzden kendime kızıyorum. Önlemimi alsaydim da yine böyle olsaydı ha ben yapacaklarımi yaptım ama yinede kızım hasta oldu olacağı varmış olmuş derim.
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Çok abartmışssin gerçekten 

0 oy
(363 puan) tarafından
Hindistan'da heralde hiç yasayamazdin bir çocuğu ne kadar korursan okadar hasta olur bağışıklık kazanmak kendi kendine olan birşey değil misal asi neden oluyoruz vücudu tanıştırmak için hastalıkla sonra beden onu kendi parçası sanıyor bende ilk zaman opturmem ağız hastalığı olur bilmem ne ne kadar saçmaladım bu koruma psikolojisi çocuğu mafeder çocuk düşecek çamurla nacak hasta da olacak el ayak hastalihi gayet normal bir hastalık geçici bir süreç 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Benimkiler de oldu ama böyle birsey yapmadım birbirine geçti hatta nasıl koruyacaktim ki iki kardeşi biz dışarı cikmayiz evimize kimse gelmez o halde oldu bizim. Sizin davranış biraz fazla abartı 
0 oy
(14,890 puan) tarafından
Tek hasta olan sizin bebeğiniz değil bu hastalık yıllardır var çok abartmissiniz o zaman yemek yediği tabağı da atın ağzına değen kaşık çatalı da hatta ne siz ne de bebeğinizi dışarı çıkarıp birileriyle temiz halinde bulunmayın 

Hastalıklarla yaşamayı öğrenmelisiniz tabiki hasta olmasa daha iyi kimse istemez ama oyuncakmis carsafmis atmak çok fazla
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Beşiğide at. Tovbe yaa
0 oy
(199 puan) tarafından
Eltini sevmeye çalış eyer sevilecek biriyse))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 856 göst.
10 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde eda (meftun) (1,896 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 331 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 351 göst.
0 oy
11 cevap 418 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,691 soru

24,102,077 cevap

332,476 kullanıcı