0 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar beyaz eşya sizce hangi renk olmalı buzdolabı çamaşırdakine bulaşık makine anlastre seti almam lazım mutfak dolaplarım mdf beyaz mobilya beyaz alsam mutfak dolabı da beyaz kendini hiç göstermez :( siyah istiyorum annem alma pişman olursun diyor şaştım kaldım sizlerin fikri nedir bu konuda beyaz eşyası siyah olan var mı gerçekten zor mu kullanıl açısından

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyi beyaz aldım sadece ankastre siyah ama çok pişmanım siyahın temizliği çok çok zor
(199 puan) tarafından
Evet sanırım beyaz alacagım
-Reklam-
0 oy
(23,101 puan) tarafından
Beyaz eşyaaaaa işte beyaaaaz snsns
(199 puan) tarafından
Xsnssssxss
0 oy
tarafından
Benm çamaşır bulaşık buzdolabı kurutma makinesi inox çok memnunum . Ankastrem siyah ondanda memnhnum 
(199 puan) tarafından
Peki siyah ankastre temizliği zorlamıyor mu sizi
tarafından
Hayr canm mutfak dolaplarımda siyah beyaz hergün mutfağı temizlerken siliyorm dolaplaeıda ankastreyide zorlanmıyorm
0 oy
(1,992 puan) tarafından
gri veya krem rengi al
0 oy
(4,789 puan) tarafından
Ankastre beyaz alda kesinlikle siyahta aşırı toz su lekesi belli oluyor çok sinir bozucu
0 oy
tarafından
Beyaz, her şeyin bembeyaz olduğu bir mutfak .. 

İnoks alanlar hiç memnun değil parmak izi ve toz belli oluyor diye.
(199 puan) tarafından
İnoks ne oluyor Kİ
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Ben beyazın ferah gösterdiğini düşünüyorum. O yüzden tüm eşyalarım beyaz.
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bizimkiler full gri. Neden öyle almışız bilmem hangi cahallıksa. Keşke hepsini beyaz alsaydım diyorum 
(199 puan) tarafından
:))) estagfurullah canim Demek ki oyle gerekmis
0 oy
(474 puan) tarafından
Ben beyaz eşyamı beyaz cam aldım. Çok şık duruyor ve temizliği aşırı kolay. Bir hafta bez tutmazsan anlaşılmaz. Annemin evinde siyah vardı dünyanın çilesini çektik anlatılmaz yaşanır ya dedim en beyazı hangisiysr kendi evime onu alacağım:) ve bence hiç güzel görünmüyor renkli olanlar hele griler artık demode oldu. 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimkiler gri bence gri de düşünebilirsin. Siyah izleri gösterir onun için pişman olabilirsin 
0 oy
tarafından

Neden kimse gri dememiş ki 

Ben gri diyorum benimkiler hepsi gri renk çokta memnunum :)
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Siyah alma cesaretin varsa buyur meydana ben ala ama asla her gün silemem. En güzeli beyaz
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Griden uzak dur bacım yanarsın 
0 oy
tarafından
Benim bütün eşyalarım beyaz yani mantıklı olanı o diye düşünüyorum 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Herşeyim bembeyaz diğerlerini kullanışsiz
0 oy
tarafından
Bizimkiler gri çok güzel duruyor 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ben beyaz seviyorum ama eşim nişanlı iken buzdolabıni bana sormadan inox gri renk aldığı için bütün beyaz esyalarim gri ocağımda cam ocak siyah 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 300 göst.
20 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 446 göst.
0 oy
12 cevap 424 göst.

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı

...