0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanimlar, bebeğinizin cinsiyetini kendiniz hissedip dogru ciktigi oldu mu? Internette bazi yorumlar okudum, kimisi doktorun defalarca kiz demesine ragmen erkek hissetmis ve oglu olmus, kimiside tam tersi kiz hissetmis kizi olmus.Sizlerde onceden cinsiyeti hissedip dogru ciktigi oldu mu?

27 Cevaplar

0 oy
(14,928 puan) tarafından

Kız hissettim hatta rüyamda da kız gördüm tipi benzemedi ama kız oldu  :)

-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Bekarken bile yelek örmüş tüm kız yeleği ilk kızım olacak diye sonra kız oldu 

İkinci bebeği ben istedim en çok oğlum olsun diye çok seviyordum çünkü kızıma arkadaş olsun kardeşimle benim gibi dedim oğlum oldu çok şükür sagliklilar ikiside
0 oy
(4,726 puan) tarafından

İlk oğlumda olmuştu doktor cinsiyeti biliyor musun dedi erkek dedim benden önce başka doktora mı gittin cinsiyet öğrenmek için demişti içime doğmuştu halbuki :)

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Oğlum olacağını hissetmiştim.12 haftada doktorda doğruladı.
0 oy
tarafından
Rüyamda kızımı gördüm doğdu tıpa tıpkısının aynisi :)
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Doğurana kadar erkek olacak dedim karnımın şekli belirtiler falan hep erkek bebeği gibiydi .kızım oldu :)
0 oy
tarafından
Evet kızım olacak dedim hep içimden kızım oldu annem en küçük kardeşime hamileyken hep erkek olacak dedi doktor kız dediği halde 7.aya kadar kıyafet almadı bende ablayım ya bayağı hevesleniyodum kıyafet alalım falan diye annem almak istemiyordu sonra 7 aylıkken doktora gitti eve geldi doktor erkek dedi dedi 7.aya kadar kadar doktor kız demişti annem erkek olduğunu hissediyordu erkek kardeşim oldu  şimdi kardeşim 12 yaşında:) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde acelyaaa (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 672 göst.
0 oy
9 cevap 621 göst.
31 Mart 2024 Moda kategorisinde Maviecem (3,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
13 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,769 soru

24,115,636 cevap

333,217 kullanıcı

...